vrijdag, april 19, 2024
HomeVijfde klasseFootball FactoryWil jij naar China met Football Factory? De try-outs komen eraan!

Wil jij naar China met Football Factory? De try-outs komen eraan!

-

Beste Leidse en Haagse voetballende studenten,

De voetbalclub van de Universiteit Leiden, Football Factory, gaat naar China om een internationaal toernooi te spelen tegen andere universiteiten, afkomstig van elk continent van de wereld. Elke student kan zich aanmelden bij Football Factory voor de try-outs:  De China Trials !

Tijdens de #ChinaTrials wordt gekeken of jij de kwaliteiten hebt om mee te gaan naar dit unieke toernooi in Guangzhou (vlakbij Hong Kong). Denk jij de kwaliteiten te hebben om in dit team te komen? Meld je dan aan voor de China Trials. Deze try-outs worden gehouden in Leiden (Goliuspad 19) en Den Haag (Houtrustlaan 1-5) en zullen plaats vinden op:
– 19 maart om 21.00 uur (Leiden)
– 26 maart om 21.00 uur (Leiden)
– 2 april om 21.00 uur (Leiden)
– 3 april om 21.00 uur (Den Haag)

Om je aan te melden kun je een mail sturen naar footballfactoryleiden@gmail.com. Zet hierin je naam, leeftijd, positie in het elftal, je club, je studentennummer en telefoon nummer en dan zullen wij contact met je opnemen.

Het toernooi in China zal plaats vinden van 11 tm 24 juli.

Gedurende 2 weken wordt het verblijf, eten, het #WEUFT voetbaltoernooi, alsmede culturele activiteiten gefaciliteerd. Tevens zal er een aanzienlijk bedrag van je ticket worden gecompenseerd.

Er zal wel een commitment bijdrage worden gevraagd,  als je wordt geselecteerd (dit zal later, na je aanmelding, bekend worden gemaakt). Mis het niet, deze unieke ervaring waarbij je tegen internationale studenten van wereldklasse kunt spelen!

We hopen je te zien bij de China Trials en wensen je alvast veel succes!

Met Factoriaanse groet,
China Commissie Football Factory

Redactie
Redactie
De voetbalsite van Leiden en omgeving. Actueel en betrouwbaar.

Must Read