woensdag, april 24, 2024
HomeZaterdagVierde klasseGroot feest bij FC Oegstgeest vanwege officiële opening

Groot feest bij FC Oegstgeest vanwege officiële opening

-

Na de officiële opening op vrijdag 5 april door wethouder Jan Nieuwenhuis en de Ukkies van FC Oegstgeest kon de volgende dag op zaterdag het feest voor alle leden en belangstellenden beginnen. De openingshandeling de dag ervoor bestond uit een duopresentatie van Jan van den Broeck en Luuk van der Zon, de respectievelijke oud-voorzitters van v.v. Oegstgeest en v.v. UDO.

In een dynamische, creatieve duo presentatie gaven zij een toelichting op de totstandkoming van de fusie en het nieuwe complex. Uiteraard werden daarna door voorzitter Marc du Maine alle mensen (sponsors én vrijwilligers) die belangeloos hieraan hebben bijgedragen in het zonnetje gezet.

De thuiswedstrijd van het eerste tegen SJC 1 behoorde bij het feestprogramma van de zaterdag. De eerste live muziek startte om 16.30 uur, gevolgd door de officiële trekking van de loterij onder supervisie van een notaris.

Rond acht uur was het tijd voor een geweldig optreden van ‘Rubberen Henkie’. Dit optreden sloeg in als een bom, iedereen zong de welbekende liedjes mee. Ook de hele selectie van SJC was gezellig blijven hangen voor deze festiviteiten.


Herman & Friends kreeg nog een aardige uitdaging om na ‘Rubberen Henkie’ de sfeer met de disco die volgde er goed in te houden. Nu dat is geweldig gelukt. Rond 01.00 uur bij de afsluiting van het feest, kon het bestuur terugkijken op een geweldig openingsweekend van het sportcomplex met een succesvolle feestavond.
Gemeente Oegstgeest is een prachtig sportpark rijker…

(foto’s: Paul Lichtenbeld).

Het trotse FC Oegstgeest

Redactie
Redactie
De voetbalsite van Leiden en omgeving. Actueel en betrouwbaar.

Must Read