vrijdag, maart 29, 2024
HomeLSVV'70Interviews LSVV'70Leo Casteel (LSVV'70): ,,Geen idee waar we staan, maar het moet beter"

Leo Casteel (LSVV’70): ,,Geen idee waar we staan, maar het moet beter”

-

Vierde klasse A (zaterdag)- In de Kikkerpolder kwam er geen winnaar bij de ontmoeting tussen LSVV’70 en Woubrugge. Beide ploegen kwamen tweemaal tot scoren. Bij rust leidde de ploeg van Freek Jansen en Jan Nonkes nog met 1-0 door een doelpunt van Jiddo Doornenbal. Leo Casteel nam de tweede treffer van de thuisploeg voor zijn rekening en sprak over de wedstrijd.

,,Ik begreep van Freek dat we vorige week de slechtste eerste helft speelden sinds ons bestaan. Tegen Hazerswoudse Boys was ik er echter niet bij dus dit heb ik van horen zeggen. Nu gaf hij aan dat we onze beste eerste helft van het seizoen speelden. Ik vond inderdaad wel dat het aardig liep, maar we hebben zeker nog vier grote kansen gehad om er meer te scoren. Na de rust was de wedstrijd veel meer in balans. Al met al vind ik dat Woubrugge een sterk team heeft en het is ook leuk om tegen te spelen. Het is jammer dat we voor de rust niet meer afstand hebben genomen, maar dat past ook wel in het wisselvallige seizoen dat we draaien.”

Casteel kopte de 2-1 binnen uit een hoekschop en met nog een kwartier op de klok verwachtte hij de zege. ,,Jammer dat we het niet konden vasthouden, maar eerlijk gezegd waren zij ook al de bovenliggende partij bij een 1-1 stand. Dus dit resultaat is wel okay zo. Ik heb geen idee waar de beide ploegen zich bevinden als ik eerlijk ben. Daar ben ik niet zo mee bezig, maar we zullen vast ergens in de middenmoot staan. Dat is zeker te laag voor LSVV’70, maar we hebben al aardig wat zeperds achter de rug met nederlagen tegen Warmunda, Hazerswoudse Boys en FC Boshuizen. Toch reken ik erop dat het na de winterstop beter zal gaan. Geleidelijk aan wordt het dan mooier weer en dan gaan wij doorgaans beter voetballen. Vorig seizoen hadden we ook zo’n goede periode. Dat kan ons seizoen nog opfleuren, want tot nu toe regeert de wisselvalligheid. Maar goed, dit was eindelijk weer eens een beter potje van onze kant. Hopelijk hebben we in de tweede seizoenshelft meer spelers aan boord die er ook wekelijks zijn want ook nu misten we weer een handvol aan spelers.”

Basisopstelling LSVV’70: T. Waasdorp, Casteel, Leugering, Van Luxemburg, Van der Meer, Loos, Engwegen, Groenendijk, Lagas, Doornenbal, Van der Graaf.

Redactie
Redactie
Leidenamateurvoetbal sinds 2010 de regionale voetbalsite redactie@leidenamateurvoetbal.nl

Must Read