vrijdag, maart 29, 2024
HomeVierde klasseMeerburgMeerburg de baas over FC Boshuizen (za)

Meerburg de baas over FC Boshuizen (za)

-

Vierde klasse A (zaterdag)- Meerburg deed wat het moest doen gezien de stand op de ranglijst. De ploeg van Huig Jan Heeringa maakte op bezoek bij FC Boshuizen geen fout (1-4) en won een plaatsje op de ranglijst ten koste van LSVV’70. Er staan nu achttien punten uit elf duels achter de clubnaam en daarmee mag Meerburg vooralsnog een subtopper worden genoemd.

Richard Versteden opende de score aan de Boshuizerkade en dat was tevens de ruststand. De ploeg van Nino Poulina kwam na de doelwisseling op gelijke hoogte via Leo Luca de Rubertis, de man in vorm aan Leidse kant. Julian van Haastert bracht de bezoekers weer aan de leiding en daarna werd het verschil groter gemaakt door weer Versteden en Ramon Weijers.

Meerburg sluit 2019 volgende week op eigen bodem af tegen een andere Leidse club. Dan komt laagvlieger Roodenburg namelijk op bezoek. Mocht dat duel ook in winst kunnen worden omgezet dan zouden de witzwarten wellicht nog mogen denken aan een positie in de top vijf zodra de winterstop voorbij is. Vier van de laatste vijf wedstrijden werden in winst omgezet. Enkel de derby tegen SJZ van vorige week eindigde onbeslist.

Basisopstelling Meerburg: Bom, Sierat, Hazenberg, Laan, Van der Ven, Weijers, Van der Meer, Abbach, Henssen, Versteden, Verboon.

Redactie
Redactie
Leidenamateurvoetbal sinds 2010 de regionale voetbalsite redactie@leidenamateurvoetbal.nl

Must Read