Vierde klasse A (zaterdag) – ,,Als je met de vierde minuut met 0-1 voorkomt door een prachtige Lasse Schöne-achtige vrije trap van Barry Verboon dan hoop je toch op meer uit bij het altijd stugge en moeilijk te bespelen Hazerswoudse Boys”, aldus de nog immer geblesseerde Richard Versteden van Meerburg. Maar dat laatste gold nu zeker ook voor het grasveld, want de tropische onophoudelijke stortbuien maakten deze zaterdag het veld in Hazerswoude na acht minuten al verder onbespeelbaar. De scheidsrechter kon niets anders doen dan deze wedstrijd definitief staken.

Meerburg bleef hierdoor in de vierde klasse A op een elfde plek staan met 15 uit 17 (25-35). Volgende week is Woubrugge thuis de hoger geplaatste opponent waar eerder uit met 1-0 van werd verloren. Versteden: ,,Daar zal ik zeker nog niet bij kunnen zijn want ik word eind maart geopereerd aan mijn liesbreuk waar ik al van voor de winterstop mee te kampen heb.”

Basisopstelling Meerburg: Bom, Verboon, Sierat, Laan, Abbach, Van der Meer, Mizab, K. de Jong, G. Loos, Slingerland, Scheurwater.