Vierde klasse A (zaterdag) – ,,Normaal gsproken winnen we twee keer om dan weer één keer te verliezen en dat was nu ook weer het geval. Ik moet ook eerlijk zeggen dat Zevenhoven er echt alles aan deed om deze pot op 0-0 te laten eindigen. Schoten we de bal te hard uit door die felle wind in de rug dan haalden zij heel langzaam een reservebal uit een zak. Nee, ze waren dolblij met een gelijkspel. En waar wij geen enkel voordeel uit windje mee konden halen, deden zij dat wel in de tweede helft. Met wind mee scoorden zij wel twee keer en zo werd het een 2-0 winstpartij voor hen. Voor ons rest er niets anders dan uithuilen en opnieuw beginnen”, aldus Cengiz Donmez de realistisch verhalende trainer van Roodenburg.

Waar Roodenburg vooraf tiende stond met 21 uit 18 bleef Zevenhoven aanmerkelijk achter met een dertiende plek met 12 uit 17. In de wetenschap dat er thuis ook met 3-1 van hen was gewonnen en het feit dat vier van de laatste vijf wedstrijden twaalf punten opleverden, waren de blauw-zwarten positief gestemd. Maar waar de Leidse ploeg alles probeerde netjes combinerend op te lossen, was dat met deze stormkracht onmogelijk. Donmez: ,,We wisten onze snelle jongens voorin op de flanken ook niet te bereiken. Dan houdt het op en volgende week uit bij Kickers’69 beter. Thuis was er de 3-2 winst dus…”

Roodenburg staat nu nog steeds tiende met 21 uit 19 waar Zevenhoven ook op de dertiende plek bleef staan met 15 uit 18. Kickers’69 staat nu elfde met 17 uit 19 en is met vier punten uit de laatste twee wedstrijden een geduchte concurrent voor de ploeg uit Leiden-Noord.

Zevenhoven – Roodenburg 2-0 (0-0).