Vierde klasse A (zaterdag)- Vorige week boekte Roodenburg een verrassende overwinning op Floreant (5-2).  Afgelopen zaterdag ging de formatie van trainer Cengiz Donmez op bezoek bij Woubrugge. De thuisploeg stapte na ruim negentig minuten met een 2-1 overwinning van het veld.

Trainer Donmez over de wedstrijd: ,, Eigenlijk kan ik niet meer dan trots zijn op de ploeg. We hebben zo hard gewerkt vandaag, maar uiteindelijk staan we wel met lege handen. Er was maar een ploeg die recht had op een overwinning en dat waren wij. We begonnen helaas wel zonder keeper. Mike Armitage was afwezig en onze tweede keeper Hicham Nour was door omstandigheden verlaat.” Met verdediger Sabir Serray op doel gingen de Leidenaren van start en dat deden de bezoekers niet onverdienstelijk. Donmez vertelt verder: ,,Sabir startte voor ons op doel. Na ongeveer een half uur spelen viel Annas Bouchnafa geblesseerd uit. Gelukkig voor ons kon Hicham hem vervangen en zo stond ons team weer. In de tussentijd speelden wij zo goed en hadden we ons spel moeten belonen met een doelpunt. Wij hebben zelf een hoop gemist, maar de grensrechter van Woubrugge maakte het voor ons ook bijna onmogelijk om aan te vallen.”

Het Leidse doelpunt viel kort na rust. De Roodenburg coach tot slot: ,,Na rust werden we eindelijk beloond. Mohammed Matoug schoot voor ons een penalty binnen (0-1). Tien minuten voor tijd kwamen zij uit het niets op gelijke hoogte (1-1). Wij speelden als team zo goed en gingen nog echt op jacht naar de winnende treffer. Helaas kregen we uit de counter de 2-1 tegen. Ons doel is om minimaal dertig punten te behalen dit seizoen. Als we zoals de afgelopen weken blijven spelen is dat doel zeker haalbaar.”

Woubrugge-Roodenburg 2-1. Matoug 0-1, Verhoef 1-1 en 2-1.