Vierde klasse A(zaterdag)- ,,Tot aan de dertigste minuut was er eigenlijk niets aan de hand. Het was een gelijkopgaande wedstrijd, maar in het laatste kwartier van de eerste helft knakte er iets bij ons”,  aldus Ricardo van Rijswijk. De ploeg van Ronald Rosdorff verloor uiteindelijk met 4-0 van Floreant.

Van Rijswijk vertelt door: ,,We geven de wedstrijd in 13 minuten weg. Door onze eigen fouten hielpen we Floreant in de wedstrijd en dat hebben we gewoon niet meer kunnen rechtzetten. Bij Meerburg konden we met strijd leveren ook een hoop winnen, maar nu lukte het gewoon niet. Bij rust stonden we totaal onnodig met 3-0 achter. Spelers van de thuisploeg waren zoals ons ook verbaasd over het vertoonde spel.”

De mandekker afsluitend na een zure middag: ,,In de rust spraken we af de we er gewoon alles aan zouden doen om de wedstrijd weer gelijk te trekken. Dit lukte ons vrij aardig, maar de eindpass was maar niet goed. We kregen nog een strafschop, maar ook deze ging er niet in. Al had de wedstrijd nog 300 jaar geduurd, vandaag zat het er gewoon echt niet in. Het gemis van een aantal spelers speelt misschien wel een rol, maar dat is geen reden om zo in te storten al team. Helaas overkomt het ons vandaag, want bij winst hadden we goede zaken kunnen doen op de ranglijst. Voor de laatste periode moeten we onze goede vorm weer te pakken krijgen en hopelijk kunnen we dan nog een rol van betekenis spelen in deze periode.”

Foto’s: met dank aan Ron van Welzen