Vierde klasse A (zaterdag)- Evenals in de laatste weken stond er weinig meer op het spel in deze klasse. FC Oegstgeest moest zich nog plaatsen voor de nacompetitie en dat over de rug van Meerburg. Een verslag van dat duel volgt. De andere duels worden hieronder kort belicht.

Aarlanderveen-Roodenburg

Na een ruststand van 1-1, waarbij de Leidse treffer op naam kwam van Youssef Bardaa, werd de formatie van Cengiz Donmez en Nouri Essaoui na de pauze ruimschoots omver gekegeld. De kampioen won zonder pardon met 8-1. De nummer 1 eindigde met maar liefst een voorsprong van 18 punten op de nummer 2. Roodenburg finishte met deze nederlaag op de tiende plaats met 26 punten. Vorige week kreeg de ploeg een punt in mindering na ongeregeldheden na de wedstrijd tegen FC Oegstgeest.

Football Factory-Kickers’69

Eindelijk kwam die er dan toch. De eerste zege van Football Factory als gastheer. Uit was er al wel een keer gewonnen, maar thuis wilde het maar niet lukken. Dit keer was Kickers’69 wel het haasje. De Leidenaren bleven wel stijf laatste, maar het puntenaantal kwam zo wel net uit boven de tien. Leoluca de Rubertis was de gevierde man bij de thuisploeg met twee doelpunten. De 1-1 kwam op naam van Thijs van der Hoorn. Het laatste doelpunt van de middag werd voorzien van een handtekening door Gary Person.

LSVV’70-Hazerswoudse Boys

Hoewel de wedstrijd er niet meer toe deed, sloten de Boys beter af dan de Leidenaren (2-4). Door dit resultaat eindigde de ploeg uit Hazerswoude op de zesde plaats, nipt voor LSVV’70 dat zo de laatste weken aardig wat plaatsen inleverde. LSVV’70 had zich al wel geplaatst voor de nacompetitie. Thomas Loos opende de score en Guus van Kessel scoorde de 2-2. Voor de bezoekers scoorden Ivo Vogelaar, Jari Meertens (2) en Leo de Ruiter.

Zevenhoven-Koudekerk

Koudekerk eindigde het seizoen als achtste door met 3-4 te winnen van en in Zevenhoven. SJC verloor van Floreant en daardoor steeg de ploeg van Ronald Rosdorff een plaatsje. De trainer was content met de seizoensafsluiting. ,,In de voorbije weken hebben we bij vlagen aardig voetbal laten zien. We zijn nu met wat versterkingen bezig voor het volgende seizoen. Als dat lukt dan zit er best weer muziek in deze ploeg. We hebben het lang niet altijd even goed gedaan, maar het is prettig om een seizoen goed af te sluiten.” Voor de withemden scoorden Ruben van den Berg, Bryan van Delft en Yvar de Groot. Een speler van de thuisploeg was zo vriendelijk om in eigen doel te schieten.