HomeVierde klasseRoodenburgWinst voor Zwammerdam, Roodenburg en Warmunda onderuit

Winst voor Zwammerdam, Roodenburg en Warmunda onderuit

-

Vierde klasse A

Kickers’69-Warmunda 2-0

De ploeg van Remco Breuer en Barry van Rijn leed de derde nederlaag op rij. In Leimuiden was Kickers’69, dat mee lijkt te gaan doen om de bovenste plaatsen, met 2-0 te sterk. Voor de ploeg van Erwin van der Zee scoorden Jaimy van Dijk en Tijs van der Hoorn. De oranjewitten staan derde op de ranglijst en de ploeg uit Warmond blijft steken op de tiende plaats met tien punten uit even zoveel wedstrijden. De blauwwitten spelen voor de winterstop nog uit tegen Roodenburg en MMO komt naar Overbos.

SJC-Roodenburg 5-1

De Leidse ploeg heeft niet kunnen stunten in Noordwijk. SJC, een voorname titelkandidaat, was oppermachtig en zegevierde uiteindelijk met duidelijke cijfers. Jeffrey den Elzen opende de score en zijn voorbeeld werd gevolgd door Bart Zonneveld, Dandy Steenvoorden, Sten Goosen en Stijn Dahler. Anes Koskous redde de Leidse eer. De Noordwijkers wonnen vier van hun laatste vijf wedstrijden, terwijl de formatie van Nouri Essaoui juist slechts eenmaal niet verloor in de laatste vijf ontmoetingen.

Vierde klasse B

Bodegraven-Zwammerdam (zie foto van Jaap Peters)

In de eerste helft gebeurde er weinig in deze derby. Bodegraven ontregelde het spel van de ploeg van Jack Harmsen en kansen waren schaars. ‘Damme’ was in de tweede helft wel bovenliggend en voerde met name in de slotfase de druk op om alsnog drie punten mee naar huis te nemen. Vier minuten voor tijd scoorde de voor Alois Kremer ingevallen Martijn Vink het enige doelpunt. De groenwitten profiteerden zo optimaal van het gelijke spel van Zevenhoven tegen VEP en steeg naar de tweede plaats achter het al uit zicht zijnde SCH’44, dat andermaal won (tegen Alphense Boys werd het 0-1). Volgende week komt nummer vier Woerden op bezoek bij de mannen van Harmsen

Leidenamateurvoetbal sinds 2010 de regionale voetbalsite redactie@leidenamateurvoetbal.nl