woensdag, april 24, 2024
HomedistrictsbekerDistrictsbeker: FC Rijnvogels ruimschoots te sterk voor Verburch

Districtsbeker: FC Rijnvogels ruimschoots te sterk voor Verburch

-

FC Rijnvogels heeft zich geplaatst voor de achtste finale van het bekertoernooi van het district West II. De Katwijkse hoofdklasser had weinig moeite met derdeklasser Verburch. De hoofdklasse verdeelde de zes doelpunten over beide helften. Verburch schakelde eerder in het toernooi nog onder meer FC Boshuizen uit.

Al na vier minuten was het raak op de Kooltuin via een kopbal van spits Kevin de Jong. Binnen de tien minuten verdubbelde middenvelder Romano van der Stoep de score en was de wedstrijd al min of meer gespeeld. Kort voor de pauze bracht De Jong zijn tweede doelpunt op het scorebord. Ook Van der Stoep, ondertussen na de onderbreking, tekende nog eens voor een treffer. Kort voor sluitingstijd voerden Arie de Vreugd en Dennis Bakker de score nog verder op.

Voor wat betreft onze regioclubs komt morgen DOSR in actie uit bij DSO. Quick Boys 2 ontmoet volgende week woensdag Zwaluwen en volgende week zaterdag is UVS gastheer van RVVH.

Basisopstelling FC Rijnvogels: Verkerk, Van den Oever, Hoogerwaard, Van Heijningen, Driebergen, Thong, Bakker, Slegt, Van de Stoep, De Jong, Van Duijn.

Redactie
Redactie
Leidenamateurvoetbal sinds 2010 de regionale voetbalsite redactie@leidenamateurvoetbal.nl

Must Read