donderdag, april 18, 2024
HomeJeugdvoetbalJeugdtoernooien bij Meerburg, RCL en DoCoS groot succes

Jeugdtoernooien bij Meerburg, RCL en DoCoS groot succes

-

Diverse clubs melden op hun social media over interne jeugdtoernooitjes. Leuke initiatieven die de jongste voetballertjes actief houden. Dat verdient een plekje op onze website. Vandaag in de hoofdrol Meerburg, RCL en DoCoS.

Meerburg

Heerlijke ochtend bij de Meerburg Champions League. Bayern München wint deze competitieronde. Volgende week 8 nieuwe teams.

 

RCL

Zaterdag 14 november was de tweede Corona-toernooidag. Dit keer stond het toernooi in het teken van de midden- en bovenbouw van de basisschooljeugd. Iedereen speelde drie voetbalpotjes in verschillende samenstelling. Er waren punten voor het resultaat, maar ook extra punten te verdienen voor de doelpunten. Felle duels werden uitgevochten met een grote glimlach.

De dag begon met lichte druilerige regen. Gelukkig werd het gedurende dag beter en konden we om 15:00 uur met een zonnetje afsluiten. Vele leuke spontane reacties van de RCL voetbaljeugd volgden.. Dank aan alle vrijwilligers die dit mogelijk maken. Zo houden we onze club actief. Wederom een dag met alleen maar winnaars!

Helaas staan de RIVM maatregelen niet toe dat ouders langs de lijn staan. Gelukkig hebben we de afgelopen twee zaterdagen vrijwilligers gevonden die een fotoverslag (en zelfs een film) maakten van de activiteiten. Dit keer heeft Jan Thijssen heeft een fotoverslag gemaakt van deze geslaagde toernooidag.

DoCoS

14 november- Genieten vanochtend van de gehele jo15 die in gemixte teams speelde om de corona cup 2020!

 

 

 

Redactie
Redactie
De voetbalsite van Leiden en omgeving. Actueel en betrouwbaar.

Must Read