Rabobank LAV Cup, poule G -Trainer Patrick Kamperveen van Stompwijk’92 maakte zich vooraf al weinig illusies: ,,Ik mis teveel spelers door blessurses, maar vooral ook omdat een aantal spelers op vakantie is. Dat wordt improviseren geblazen.”

Zijn gelijk bleek tijdens de wedstrijd van ‘zijn’ Stompwijk’92 tegen Quick Boys O21 waarin de Katwijkers duidelijk de beteren waren. Kamperveen: ,,In de rust bleken nog eens drie spelers niet fit genoeg om aan de tweede helft te beginnen vanwege eerder opgelopen pijntjes die nu weer de kop opstaken. Tien minuten voor tijd raakte ik nog een man kwijt waardoor we met tien kwamen te staan. Toen maakte Quick Boys ook de beslissende 1-3. Eerlijk gezegd volkomen terecht ook. Wij hadden een enkel kansje waar de Boys er veel meer kregen. Het is dat keeper Kevin van Bemmelen een hoofdrol vertolkte anders hadden we meer goals tegen gekregen.”

Quick Boys trainer Laurens Mouter: ,,We speelden met een mix van Onder 18 en een aantal eerstejaars senioren. Vooral voor de jonge jongens was het een leerzame avond en een kennismaken met de wetten van het seniorenvoetbal. In die zin was het een zeer nuttige avond. Ze moeten beseffen dat sneller handelen een must is en dat je fysiek ook je mannetje moet staan. Ook moet het rendement omhoog. We kregen vele kansen, maar benutten er slechts drie.”

Door de zege zijn de Katwijkers nog volop in de race voor de volgende ronde. Quick Boys zal dan wel volgende week met minimaal twee maar wellicht zelfs drie doelpunten verschil moeten winnen van Sporting Leiden.

Stompwijk’92- Quick Boys O21 1-3 (0-2). Van der Plas 0-1, Van Beelen 0-2, Ammerlaan 1-2, Van der Plas 1-3.