Poule D:  Ter Leede 2 en VVSB (combi) troffen elkaar dinsdagavond in Sassenheim in het kader van de Sportiff Company LAV Cup. Ondanks de vele kansen voor beide partijen lukte het de teams niet om te scoren en zo eindigde de ontmoeting doelpuntloos.

De bezoekers, die uitkwamen met een combinatieteam, kregen via Finn van Mossel een goede kans op de 0-1, maar de jongeling schoof de bal net naast het doel van doelman Clé Vos de Mooij. Aan de andere kant waren er goede kansen voor Luca Schut, maar ook hij wist niet te scoren. Ook na rust waren er volop mogelijkheden aan  beide kanten (Noah Marti en Martijn Wooter voor Ter Leede en Tim Wijnands en Jelle Homan namens VVSB), maar de bal wilde er op deze lekkere herfstavond gewoon niet in.

In de slotminuut van deze sportieve wedstrijd leek er dan toch eindelijk een treffer te gaan vallen, maar VVSB-verdediger Dani van Stein zag tot zijn opluchting  zijn inzet op de eigen doelpaal belanden. Door dit resultaat is Ter Leede 2 uitgeschakeld. VVSB maakt nog wel kans op een plaats bij de laatste zestien van de Sportiff Company LAV Cup, daartoe dient echter wel gewonnen te worden van tweedeklasser UVS.

Ter Leede 2 – VVSB (combi) 0-0

Basisopstelling Ter Leede 2: Vos de Mooij, Zirar, Beekwilder, Van de Lans,Wooter, Van Aken, Schut, Van de Zaag, Marti, De Kruijs, Sandberg.

Basisopstelling VVSB (combi): T. Warmerdam, Duivenvoorde, Van Stein, M. Warmerdam, Wijnands, Spijkstra, Sartib, Knapp, Verver, Van Mossel, Homan.