Poule H: Omdat Jong Quick Boys de eerdere poulewedstrijd voor de Sportiff Company LAV Cup tegen TAVV had verloren (1-0), wist het wat het dinsdagavond tegen Blauw Zwart te doen stond: met ruime cijfers winnen. Dat de Katwijkers in deze missie slaagden mag gerust een understatement worden genoemd. De Nieuw Zuid-bewoners wonnen in Wassenaar met maar liefst 1-15.

Jong Quick Boys-trainer Raymon Kuipers was uiteraard verguld met de prestatie van zijn team, maar had ook lovende woorden voor de tegenstander. ,,Het klinkt misschien raar om te zeggen als je met 1-15 verliest, maar Blauw Zwart speelde in de beginfase heel aardig voetbal. We maakten daarna een paar snelle goals en door de individuele kwaliteiten in ons team liep de score snel op. Ondanks de grote achterstand bleef Blauw Zwart sportief voetballen en de aanval zoeken. Ik hoop dat deze uitslag voldoende is om de volgende ronde te bereiken, want ik zou met dit team ook graag tegen eersteklassers als Voorschoten ’97 en FC Boshuizen willen spelen. Ik ben benieuwd hoe de jonkies van ons team tegen dit soort volwassen teams presteren. We zitten nu even in de wachtkamer (de Katwijkers maken nog kans om als één van de beste nummers 2 toch verder te gaan, SN), hopelijk zien jullie ons nog verderop terug in dit toernooi’’, aldus de symphatieke Katwijker tot besluit.

Door dit resultaat is Blauw Zwart, dat volgend seizoen nog reikte tot de kwartfinale van de LAV Cup, uitgeschakeld. Blauw Zwart speelt nog wel een poulewedstrijd tegen TAVV. De Ter Aarders zijn bij minimaal een gelijkspel geplaatst voor de volgende ronde van de Sportiff Company LAV Cup.

Blauw Zwart –  Jong Quick Boys 1-15 (1-7).

Doelpuntenmakers Jong Quick Boys; Enzo Stroo (6x), Alex van der Plas (4x), Leonard de Beste (2x), Martijn Rog, Kevin Gomez Nieto en Jesper de Vré.