LAV ‘Feestmaandquiz’: hoofdprijs t.w.v. 350 euro! Laat je uitdagen!

Leidenamateurvoetbal.nl bestaat dit seizoen tien (!!) jaar en dat wilde onze redactie op tal van manieren vieren. Helaas kunnen er echter nog geen slingers worden opgehangen en zo hoopt ons team dat hier in 2021, in het tweede deel van de reguliere competitie, verandering in komt. Vooralsnog zijn wij met handen en voeten gebonden, maar tracht onze redactie er alles aan te doen om het voor onze volgers aantrekkelijk te houden via de website en onze social media kanalen.

In 2021 stond er een ‘LAV Quiz’ gepland, maar dat lijkt voorlopig niet live georganiseerd te kunnen worden.  Echter, de quiz is nu naar voren gehaald en is al enige tijd online!! Deelname is geheel en al gratis en er zijn fors wat prijzen te winnen. De hoofdprijs levert een prijs op t.w.v. 350 euro en ook de andere prijzen mogen er zijn. Bovenal trachten we onze volgers een leuk tijdverdrijf te bezorgen!! 

Het is een quiz die is opgebouwd met louter vragen over het Leidse regiovoetbal. Dat, zo meende ons team, ligt ons immers het meest nauw aan het hart. Er kunnen pittige vragen tussen zitten, maar daar ligt ook de uitdaging. Zoals gezegd: het is gratis en er kunnen genoeg prijzen worden gewonnen. En een ieder krijgt even de tijd om zich te verdiepen. De quiz is opgenomen in Hotel Leiden (Restaurant Het Haagsche Schouw). Inmiddels komen de antwoorden binnen van liefhebbers. En er zijn veel juiste antwoorden te bewonderen. Dus, dat moet jij ook kunnen! Kom op en doe gezellig mee. De vragen komen voorbij in de beelden via Simone en Remco, maar zijn ook terug te vinden op beeld via de PowerPointPresentatie.

Je kunt meedoen als individu of met zijn tweeën dus als duo (eventuele prijs dan verdelen). De antwoorden dienen binnen te komen via redactie@leidenamateurvoetbal.nl en wel uiterlijk op 27 december tot 11.59 uur. Daarna ben je te laat. De uitslag zal een dag later worden bekend gemaakt en de winnaar(s) zullen we in het zonnetje gaan zetten. We dagen jou uit om mee te doen onder het mom ‘kleine moeite, groot plezier’. Alle andere informatie volgt via de op komst zijnde beelden of via deze website.

Veel succes voor alle deelnemers gewenst en stel ons niet teleur door niet deel te nemen. Samen moeten we deze bizarre en zware tijden zien te overleven en dat gaat lukken! Voor nu alvast bedankt voor de deelname.

Sportieve en warme groet,

Simone Disseldorp (presentatrice), Remco Mentink (presentator), Hans Stauttener (camerawerk), Sem Nazloomian en Hennie Kanbier (bedenkers vragen).

 

 

Premier League tickets