zaterdag, april 20, 2024
HomeOverigKNVB nieuwsBespaar op je connectiviteit dankzij KPN

Bespaar op je connectiviteit dankzij KPN

-

Een goede connectiviteit is van essentieel belang voor een vereniging. Live voetbal op de tv in de kantine en een veilige internetverbinding zijn voor voetballiefhebbers redenen om langer te blijven hangen bij een club. Daarnaast is geld besparen altijd een belangrijk onderwerp voor verenigingen, helemaal in de huidige periode zonder competitievoetbal. Daarom hebben wij als KNVB aan onze partner KPN gevraagd een speciaal verenigingsaanbod te ontwikkelen met een stevige korting. KPN heeft hier gehoor aan gegeven. Met het KNVB-pakket kun je als vereniging tot € 544 per jaar besparen, afhankelijk van het gekozen pakket. Dat komt neer op een korting van meer dan 30%. Wij zijn er trots dat we dit aan onze verenigingen kunnen aanbieden.

Daarnaast is er een unieke mogelijkheid om een jaar lang connectiviteit gesponsord te krijgen. De eerste 100 verenigingen die het KNVB-pakket afsluiten voor 3 jaar krijgen namelijk een sponsorcontract t.w.v. van een jaar abonnementskosten (tot een maximum van € 800). Ook de verengingen die niet tot de eerste 100 behoren krijgen mooie extra’s. Zoals:

  • 6 kaarten voor het Nederlands elftal
  • 6 kaarten voor de OranjeLeeuwinnen
  • Kans op 1 van de 15 clinics “Trainen als Oranje” voor 15 personen.

Mis deze unieke kans niet! Meer informatie nodig? Zie: https://www.kpn.com/zakelijk/knvb.htm?campaignid=off:c=knvb:mk=zm:d=:st=acq

Redactie
Redactie
Leidenamateurvoetbal sinds 2010 de regionale voetbalsite redactie@leidenamateurvoetbal.nl

Must Read