woensdag, april 24, 2024
HomeOverigKNVB nieuwsEenvoudig aan de slag met teamindelingen in Sportlink Club

Eenvoudig aan de slag met teamindelingen in Sportlink Club

-

Veel verenigingen zijn al druk met de voorbereidingen op het nieuwe voetbaljaar. Bijvoorbeeld met het indelen van teams. Sportlink Club bevat een module die uitermate geschikt is om het voorwerk te doen: de module ‘lokale teams’. Teams die komend seizoen spelen in een klasse waar de Teamindex wordt gebruikt, moeten de bondsteams uiterlijk 12 juli hebben gevuld.

Het is als wedstrijdsecretaris mogelijk om via de module ‘lokale teams’ alvast teams voor het nieuwe seizoen in te delen. Via de werkset ‘wedstrijdzaken’ zijn deze teams vervolgens in een keer over te zetten naar het gewenste bondsteam. Op 3 juli worden de huidige bondsteams opgeschoond, waarna vanaf 4 juli de leden aan de nieuwe bondsteams gekoppeld kunnen worden. Maak je gebruik van de module ‘lokale teams’, dan kun je dus vóór die datum al de indelingen compleet hebben.

https://www.knvb.nl/nieuws/assist-wedstrijdsecretarissen/assist-wedstrijdsecretarissen/55596/eenvoudig-aan-de-slag-met

Let op: voor teams die uitkomen in een klasse waar de Teamindex wordt gebruikt voor het maken van de indeling is het van groot belang dat de bondsteams uiterlijk 12 juli zijn gevuld. In onderstaande tabel zie je in een oogopslag waar de Teamindex in het seizoen 2020/’21 al wordt gebruikt.

https://www.knvb.nl/downloads/sites/bestand/knvb/21993/teamindex-seizoen-2020-2021

Bron: KNVB

 

Redactie
Redactie
Leidenamateurvoetbal sinds 2010 de regionale voetbalsite redactie@leidenamateurvoetbal.nl

Must Read