dinsdag, april 23, 2024
HomeOverigOefenwedstrijdenDoCoS te sterk voor Football Factory op toernooi van Blauw Zwart

DoCoS te sterk voor Football Factory op toernooi van Blauw Zwart

-

Het Henk Pieters toernooi bij Blauw Zwart is gewonnen door Oosterheem. Die ploeg verloor van de gastheer (4-3), maar door een wat merkwaardige puntentelling van de organisatie ging de winst naar de club uit Zoetermeer. DoCoS was met 3-0 te sterk voor Football Factory en dacht het toernooi gewonnen te hebben, maar dat bleek dus een misvatting.

De strijd tussen de Leidse tweede-en vierdeklasser was ongelijk. Voor de pauze was het al 3-0. In de tweede rondgang hield de ploeg van Ruud Fortman de gelederen gesloten. DoCoS was zeker niet op volle oorlogssterkte. Trainer Dennis Olman: ,,Ook ik heb andere spelers aan het werk gezien. Er zijn spelers die me best bevielen, anderen zullen echt moeten verbeteren. Zij hebben nu de kans. Geleidelijk aan ga ik werken naar een vaste kern en een ieder weet dan waar hij aan toe is. We spelen dinsdag nog een oefenwedstrijd tegen SJZ en daarna begint de bekercompetitie al. Ik geloof zeker dat we wat versterkingen in huis hebben gehaald. Verder is het zaak dat de sterkhouders allemaal fit worden. De spelopvatting bevalt me in elk geval wel, maar verder valt er over deze wedstrijd niet zoveel te melden. Jammer dat we niet van Blauw Zwart wonnen op donderdagavond. Maar dan nog heb ik geen idee of we het toernooi zouden hebben gewonnen.”

Voor DoCoS scoorden Mitchel Klein, Simon Jouby en junior Feroz Jummon. Onze redactie kreeg de verliezende trainer helaas niet aan de lijn. Football Factory eindigde met 1 punt op de vierde plaats in dit toernooi.

Redactie
Redactie
Leidenamateurvoetbal sinds 2010 de regionale voetbalsite redactie@leidenamateurvoetbal.nl

Must Read