zaterdag, april 20, 2024
HomeVijfde klasseMMOMMO laat zich van goede kant zien tegen Woubrugge

MMO laat zich van goede kant zien tegen Woubrugge

-

MMO is laatste geworden op het toernooi om de Kaag en Braassem Cup. Dat zegt echter weinig. Tegen DOSR moest de ploeg uit Hoogmade verstek laten gaan en gisteren werd weliswaar verloren van Woubrugge, maar dat was na het nemen van strafschoppen. In de reguliere tijd waren de vierdeklassers uitgekomen op 3-3.

Trainer John van Berkel zag zijn ploeg met twee gezichten spelen tegen de ploeg uit de buurtgemeente. ,,De eerste twintig minuten waren volledig voor Woubrugge. We liepen constant achter de feiten aan en keken in deze fase tegen een 2-0 achterstand aan. Daar was niets op af te dingen. Vervolgens heeft de ploeg zich opgericht na de drinkpauze. Verdedigend stond het beter en we kwamen aan aanvallen toe. Nog voor de rust was de schade met 2-3 gerepareerd. Thoms Bakker, Tom Disseldorp en Jelle van Tol waren trefzeker.”

Ook na de rust bleef MMO in de ogen van Van Berkel de betere ploeg. ,,We kregen vanaf de stip de kans om er 2-4 van te maken, maar helaas miste Tom. Even later kreeg Jelle nog een kans in de 1 op 1, maar ook nu bleef een doelpunt uit. Daarna werd het spel weer wat minder. Niet in de laatste plaats vanwege het wisselen. Als trainer wil je nu eenmaal zoveel mogelijk spelers aan het werk zien om straks te kunnen bepalen wie er in de basis komen te staan. Vlak voor tijd viel de 3-3. Een dompertje, want we hadden dus eerder afstand kunnen nemen. Ik ben echter overwegend tevreden over het getoonde spel op de moeilijke openingsfase na. Vergeet ook niet dat wij nog vijf potentiële basisspelers misten. We gaan ons nu opmaken voor een leuk treffen met LSVV’70 komende dinsdag. Dat is een wedstrijd in het kader van de Sportiff Company LAV Cup. Dat wordt voor MMO een primeur. We hebben er zin in.”

Redactie
Redactie
Leidenamateurvoetbal sinds 2010 de regionale voetbalsite redactie@leidenamateurvoetbal.nl

Must Read