In Armação de Pera heeft FC Rijnvogels de Copa sul Portugal (Zuid-Portugal Cup) gewonnen. De Katwijkse hoofdklasser had zich samen met DVS ’33 Ermelo en Oranje Wit ingeschreven voor een variant op de Algarve Cup, waar sinds 2009 om gestreden wordt door Nederlandse clubs tijdens trainingskampen aan de zuidkust van Portugal. De ploeg uit Ermelo en de Vogels hielden elkaar op 1-1. Ook van Ornaje Wit won de ploeg uit de derde divisie niet (2-2). In de beslissende slotwedstrijd had FC Rijnvogels geen kind aan Oranje Wit (4-0). Luuk Slegt, Max van Steen en Jan de Bruin scoorden en daar kwam ook nog een eigen doelpunt bij van de opponent.

Gisteravond oefenden Ter Leede en Voorschoten’97 tegen elkaar. De eersteklasser hield de ploeg uit de derde divisie keurig op 2-2. Voor de ploeg van Theo Ducaneaux scoorden Chris Guijt (strafschop) en Djiri Michel.

Veel eerste elftallen speelden een nieuwejaarswedstrijd tegen een ‘oude versie’ van de hoofdmacht. De resultaten van die ‘flierefluitpotjes’ zijn veelal terug te vinden op de websites van de desbetreffende clubs.