Vorige week kwam er heel goed nieuws binnen bij de redactie van Leidenamateurvoetbal.nl! Drie nieuwe businessclubpartners meldden zich aan! Voor ons goud nieuws om voort te kunnen bestaan. Graag willen wij de drie nieuwe partners even kort aan u voorstellen. Vanzelfsprekend komen ze later uitgebreider aan het woord.

Rijndorp Installaties Zoeterwoude

Welkom bij Rijndorp Installaties. Wij zijn al meer dan 33 jaar uw specialist voor advies en ontwerp, installatie, inspectie en onderhoud. En dat op alle vlakken binnen de elektrotechniek. Met de juiste prijs/kwaliteit verhouding en een geweldige knowhow, flexibiliteit, doortastendheid en betrouwbaarheid.

Onze missie

Vanuit onze vestiging in Zoeterwoude spelen wij in op de behoefte aan installatievolume in alle onderdelen van de B en U- bouw in West-Nederland. Een sfeer van vertrouwen en in teamverband samenwerken spreekt ons aan. Wij danken ons succes met name aan een goede prijs/kwaliteit verhouding welke wij met name in bouwteam door grote knowhow, flexibiliteit en betrouwbaarheid ten toon kunnen spreiden. Onze elektrotechnische installaties worden in opdracht uitgevoerd met een gewaarborgde kwaliteit. Al onze medewerkers werken vanuit een klantgerichte visie in teamverband aan de verdere optimalisering van de waarde van ons bedrijf.

Onze visie

Wij ontzorgen onze klant en voegen waarde toe door optimalisatie van ons proces en product. De komende jaren richten wij ons verder op de (zorg)woningbouw en transformatie, tevens blijven we actief in de utiliteitsbouw. Onze knowhow willen wij als volwaardig ketenpartner, inzetten bij alle onderdelen van de B en U- bouw. Onze continuïteit zal door slagvaardig te reageren op klantvragen gewaarborgd blijven.

Woordvoerder Ron van Ommen: ,,Wij zijn ook verbonden als hoofdsponsor van FC Oegstgeest. Na een goed gesprek met de redactie van LAV hebben wij besloten aan boord te komen van deze mooie club (mensen). Er wordt knap werk verricht en veel lezers beleven hier plezier aan. Een mooi moment voor ons om in te stappen. Na dit seizoen gaan we evalueren en wie weet komt er een vervolg.”

Verhoog’s Bakkerij

Grootvader Verhoog opende al in 1924 zijn bakkerij en winkel aan de Treubstraat te Voorschoten. En dat was tegelijkertijd het begin van ons uiterst succesvolle familiebedrijf. Zijn zoon Aad Verhoog, die plannen had het bedrijf later over te nemen, opende in 1960 een eigen bakkerswinkel aan de Van Beethovenlaan. En zijn andere zoon begon een bakkerswinkel in Voorschoten. Beide zoons verkochten met veel plezier het brood dat vader bakte. Zo veranderde de naam van de bakkerij in “Verhoogs Bakkerijen”. Om het hoofd te bieden aan de stevige concurrentie (er waren maar liefst 15 bakkers in Voorschoten in die tijd) werd als extra service het brood per bakfiets thuis bezorgd.

Drie generaties verder
Inmiddels heeft kleinzoon Christiaan Verhoog de leiding weer van zijn vader Aad overgenomen en is het bedrijf uitgebreid met twee winkels. In 1994 is de winkel in de Van Hoytemastraat in Den Haag erbij gekomen en in 2001 opende de winkel op het Bevrijdingsplein in Leiden. Omdat de bakkerij te klein werd voor de steeds groeiende productie is deze in 1994 grondig verbouwd en uitgebreid. Hij behoort nu tot één van de meest moderne bakkerijen van Nederland. Maar liefst 90% van alle producten in onze winkels wordt in eigen bakkerij vervaardigd. In 2013 kwam de laatste winkel erbij aan de Luifelbaan te Wassenaar.

Christiaan Verhoog: ,,Dit initiatief moet verder gesteund worden. Wij weten wat het is om te ondernemen en zo’n groep met zoveel vrijwilligers moet de kans krijgen voort te bestaan. Wij hebben met plezier een handtekening gezet voor een contract voor twee jaar.”

Voetbalvereniging ROAC, een vereniging voor een ieder!

s.v. ROAC is een omnivereniging, die in het seizoen 2009-2010 is voortgekomen uit de gymvereniging Gyvero, handbalvereniging OASE en voetbal- en biljartvereniging s.v. ROAC’79. De oprichtingsdatum van de oudste rechtspersoon RKSV Rijpwetering is 19 januari 1946. De formele datum van de fusie is 01-02-2010. De vereniging neemt een belangrijke sociale functie binnen de kernen Oud Ade en Rijpwetering in. Een groot deel van de inwoners maakt gebruik van de uitstekende faciliteiten en activiteiten van de vereniging. Verder heeft de vereniging leden uit andere kernen van de gemeente Kaag en Braassem en omringende plaatsen zoals Roelofarendsveen, Hoogmade en Leiderdorp. De vereniging biedt een ruime mogelijkheid voor deelname aan recreatieve en prestatieve activiteiten voor jong (vanaf 3,5 jaar) en oud. Daarnaast worden leden volop in de gelegenheid gesteld en gestimuleerd zich persoonlijk te ontwikkelen binnen de vereniging in hun belang en dat van de vereniging. Bovenal gaat het bij s.v. ROAC om het hebben van “plezier” met en respect voor elkaar.

Voorzitter Rob van der Hoorn: ,,Als club hebben wij ons voor het tweede seizoen verbonden aan de website LeidenAmateurVoetbal.nl.  In die tijd is er een mooie band opgebouwd. Onze club is blij met de samenwerking en de positieve berichtgeving over de club. ROAC wordt nu ook businessclubpartner van LAV en dat straalt weer uit op onze topsponsoren. We krijgen nu ook dezelfde faciliteiten als de andere partners. Leuk om bij bijeenkomsten en events aan te sluiten.”

Onze redactie is blij en trots tegelijk. Dit zijn prachtige ontwikkelingen die maken dat ons team de tanden nog steviger wil zetten in het nieuwe seizoen. We zijn al en maand onderweg, maar nu gaat het allemaal weer echt beginnen. Met de hulp van businessclubpartners, sponsoren, clubs, donateurs en vrienden is er toekomst! U kunt er altijd bijkomen. Graag zelfs? Een mailtje naar redactie@leidenamateurvoetbal.nl en wij zullen u contacten. En nog een ontwikkeling: er lijkt zich nog een (vierde) nieuwe businessclubpartner aan te melden. Binnenkort in dit theater!