Net zoals alle andere media (kranten, tijdschriften) moet ook LeidenAmateurVoetbal (LAV) kosten maken  om zijn artikelen te plaatsen. Omdat LAV vindt dat iedereen eenvoudig toegang moet kunnen krijgen tot alle LAV-artikelen, biedt LAV de voetbalcontents gratis aan. LAV is daarom afhankelijk van de bijdragen van sponsoren om ook in de toekomst voort te kunnen bestaan. LAV is blij met hun steun en vindt dat deze sponsoren middels de nieuwe rubriek  ‘LAV-sponsor van de maand ’ een plekje in de spotlights verdienen. Deze keer ging LAV op bezoek bij Bram Devilee, eigenaar van DCA (Devilee Coaching & Advies) en Detact Personeelsdienst.

Bram, zou je wat kunnen vertellen over jouw betrokkenheid met het voetbal in de Leidse regio?

Bram: ,,Ik ben op 12-jarige leeftijd begonnen bij DoCoS en heb daar zo’n 25 jaar gespeeld. In de jeugd voornamelijk in selectieteams en later ook in de seniorenselectie. Ik heb daar ook nog LAV-medewerker Wim Mugge als hoofdtrainer meegemaakt. Ik kijk met veel plezier terug op die tijd. Toen ons gezin verhuisde naar Leiderdorp heb ik ook een paar jaar bij de RCL-veteranen gespeeld. Onze jongens (tweelingzoons Cas en Milan, SN) zijn ook begonnen bij DoCoS, maar toen ze door Feyenoord werden gevraagd zijn ze naar Rotterdam vertrokken. Na vijf jaar Feyenoord zijn ze naar UVS gegaan, om vervolgens via ARC naar RCL te vertrekken. Dit is hun eerste seizoen in Leiderdorp. Nee, onze dochter Beau voetbalt niet, zij hockeyt al jarenlang bij Alecto.”

Even naar jouw bedrijven Bram, kan je daar iets meer over vertellen?

Bram :,,Ik heb eerst jarenlang in loondienst en als interimmer gewerkt maar heb als HR-consultant altijd de ambitie gehad om als zelfstandige aan de slag te gaan en daarom ben ik drie jaar geleden gestart met Devilee Coaching & Advies, kortweg DCA.

Vervolgend:,, Elk bedrijf krijgt te maken met HR (P&O)activiteiten, maar voor kleine en middelgrote bedrijven loont het meestal niet om een vaste HR-adviseur in dienst te nemen. DCA ondersteunt ondernemingen op de thema’s ziekteverzuim, werving & selectie, beoordelingscyclus, mobiliteit, minder goed presterende medewerkers, loopbaanadvies en exit trajecten. Vanwege mijn kennis & ervaring en mijn coachende vaardigheden maak ik snel verbinding en kom we gezamenlijk tot een passende oplossing. DCA zorgt er voor dat de ondernemer meer tijd overhoudt om te doen voor wat hij/zij het liefste doet: ondernemen!”

,,Daarnaast ben ik mede-eigenaar van Detact Personeelsdienst. Wij bieden werkgevers uitgebreide ondersteuning in het aannemen en bemiddelen van ZZP’ers en voorzien in de juiste juridisch kaders. Dit geldt zowel voor de ZZP’er/Freelancer als de opdrachtgever. Ook zorgen wij zorgen voor een juiste en adequate administratie omtrent de inhuur van personeel. Of dit nu gaat om interim, freelancers óf tijdelijk/vast personeel. Detact is gespecialiseerd in het detacheren van ZZP’ers in de beveiligingsbranche, maar we bemiddelen ook bij plaatsingen van (heftruck)chauffeurs. Werkgevers of gekwalificeerde beveiligingsmedewerkers kunnen gerust contact met mij opnemen’’, aldus de sympathieke Leiderdorper.

Tot slot Bram, hoe ben je in aanraking gekomen met LeidenAmateurVoetbal?

Bram: ,,Ik ken Hennie Kanbier uit het ‘Leiderdorpse’ en we zijn op Koningsdag met elkaar in gesprek geraakt. Ik ben natuurlijk ook voetballiefhebber en geïnteresseerd in het regionale voetbal. DCA en Detact Personeelsdienst zijn nog vrij jonge bedrijven en LAV biedt via de businessclub een mooi podium om in contact te komen met ondernemers, die net als ik, ook dol zijn op het voetbalspelletje”, aldus Devilee tot besluit.

Zie verder:

https://www.youtube.com/watch?v=f3POj9cALF4&feature=emb_title

Websites: https://detact.nl/

en: http://www.devileecoachingadvies.nl

1 REACTIE

  1. Leuk om zo weer eens wat te vernemen van mijn oud collega bij eerst het GAK en later bij het UWV. Fijn om te zien dat het zo goed met je gaat Bram. Hoop je snel weer eens te ontmoeten.
    Groetjes,
    Dick Barnhoorn.

Comments are closed.