Equipo Voetbalreizen is dit seizoen de sponsor van onze spelersklassementen die tot stand komen door gegeven beoordelingen vanuit de clubs zelfs. Wekelijks geven trainer, leiders of andere deskundigen de punten (of niet wanneer er ondermaats werd gespeeld). De klassementen zijn wekelijks terug te vinden (onder tabje Statistieken) en even zo vaak wordt het Elftal van de Week gepubliceerd. Dit seizoen worden de hoofdklasse/eerste klasse samengevoegd. De tweede, derde en vierde klasse worden separaat beoordeeld. De hoofdsponsor schenkt aan de maandwinnaars een bon die kan bijdragen aan een bezoek van een wedstrijd in het buitenland. Hoe leuk is dat? De winnaars laat onze redactie even aan het woord zoals dat nu het geval is voor de maanden december, januari en februari. De maanden zijn bij elkaar gevoegd omdat er in de maanden afzonderlijk te weinig gespeeld werd. De eindstand in de klassementen ziet er als volgt uit:

Hoofd/eerste klasse:

1 Timo Ruigrok (SJC) 13 punten

2 Steven Knijnenburg (Voorschoten’97), Dirk-Jan van den Oever (FC Rijnvogels), Thomas Lamberts (ARC) en Mike Bavelaar (Alphense Boys) 12 punten

Tweede klasse

1 Marc Langeveld (Valken’68) 13 punten

2 Bart van der Weijden (UVS) en Tom Hogervorst (ASC) 12 punten

Derde klasse

1 Lars van der Pijl (TAVV) 11 punten

2 Jaap Aartman (VVSB) en Bob den Hollander (FC Oegstgeest) 10 punten

Vierde klasse

1 Bas van Heerdt (Koudekerk) 12 punten

2 Roy Komen (Warmunda), Brian van Noort (Warmunda) en Patrick Bom (Meerburg) 11 punten

Nu ruim baan voor de winnaars!!

Volg je onze klassementen?

Timo: ,,Ja zeker, onderling speelt dat altijd wel.”

Marc: ,,Zekers, leuk om in de gaten te houden!”

Lars: ,,Jazeker, erg leuk om bij te houden hoe je als team en persoonlijk presteert in de ogen van iemand anders. Ga zo door!”

Bas (onderstaande foto): ,,Jazeker! Sinds ik bij Koudekerk voetbal worden de klassementen bijgehouden en ik vind het erg leuk om te volgen. Vooral om te zien hoe bekenden het doen.”

Zo ja, had je er rekening mee gehouden?

Timo: ,,Nee, ik wist eerlijk gezegd niet dat je een prijs kon winnen. Leuk hoor dit!”

Marc: ,,Ik volg het zonder meer maar dat je het uiteindelijk wordt, is altijd leuk!”

Lars: ,,Nou ja, op een gegeven moment krijg je mee dat je het goed doet en dat een prijs erin zit. Leuk dat het dan ook daadwerkelijk zo ver komt.”

Bas: ,,Ik sta nu bovenaan In het klassement en dan hoop je wel dat je in aanmerking komt voor de prijs.”

Ben je zelf tevreden over je geleverde prestaties?

Timo (foto hierboven): ,,Over het algemeen draai ik een redelijk seizoen. Echter laten we het als team nog weel eens afweten.”

Marc: ,,Ik voel me goed en zit lekker in mijn vel daarbij gaan je prestaties ook omhoog, maar het kan altijd beter en er zijn genoeg punten waarin ik me zelf kan verbeteren.”

Lars: ,,Ja, op zich ben ik tevreden met het vertoonde spel dit seizoen. Ik moest ook wel want speelde afgelopen zaterdag alweer m’n laatste wedstrijd door werkomstandigheden. Moest dus wat extra’s geven in die vorige wedstrijden.”

Bas: ,,Wisselend.. de ene keer gaat het allemaal wat makkelijker dan de andere keer. Er zijn wedstrijden dat het wel wat beter moet. Ook qua doelpunten mag het wel wat meer.”

Ga je op om straks ook de beste van het seizoen te zijn?

Timo: ,,Ik las dat ik op dit moment derde sta dus het zou heel mooi zijn om als beste uitgeroepen te worden aan het eind van de rit. Een mooie uitdaging.”

Marc: ,,Ik hoop dat we het hoogst haalbare halen met ons team en daarin mijn steentje bij te dragen en dan zien we eind van het seizoen of dat gelukt is!”

Lars (foto hieronder): ,,Helaas zit dat er niet in, zoals al gezegd kom ik dit seizoen niet meer in actie. Had ik er nog wel bij geweest dan had ik zeker een gooi willen doen naar de titel als beste van het seizoen.”

Bas: ,,Ik hoop dat we met Koudekerk nog een periodetitel overhouden aan dit seizoen en als ik daar een goede rol in speel dan is er een mogelijkheid dat ik aan het eind nog bovenaan sta. Dat zou een leuk extraatje zijn. ik hoop het wel!”

Welk land of club heeft jouw voorkeur voor een wedstrijd gezien de prijs?

Timo: ,,Mijn teams zijn: NL, Liverpool, Barca en Ajax. Liefde voor het spelletje dus.”

Marc: ,,Helder. Barcelona natuurlijk.”

Lars: ,,Overduidelijk: Liverpool.”

Bas: ,,Een wedstrijd in Duitsland zou ik nog wel een keer willen bezoeken. Het maakt volgens mij niet uit welke club je bezoekt. De sfeer is overal top.”

Waar eindigt jouw ploeg dit seizoen?

Timo: ,,Mijn ploeg eindigt dit jaar als nummer 5. Dat zou prima zijn.”

note redactie: laatste vraag voor Timo niet van toepassing, SJC wordt niet gevolgd anders dan via het spelers-en topscorersklassement.

Ben je een volger van LeidenAmateurVoetbal en mis je nog iets?

Marc (foto hierboven): ,,Jazeker een volger, vind het leuk om alles op voetbalgebied te lezen en te volgen. Daarbij kom ik bij LAV absoluut aan mijn trekken.”

Lars: ,,Ik volg LAV zeker en ga dat vanuit Curaçao ook zeker blijven doen. Lekker op de hoogte blijven van de clubs uit de regio met leuke interviews, klassementen en wedstrijdverslagen. Erg leuk om te volgen! Complimenten aan jullie team!”

Bas: ,,Ja, ik kijk elke week wel een paar keer op de site om het nieuws van bepaalde clubs te lezen en de wedstrijdverslagen. Toch leuk om op de hoogte te blijven van andere verenigingen of competitiegenoten. Mis ik nog iets.. het zou wel leuk zijn als er straks meer verenigingen voetbal tv hebben en dan een rubriek doelpunt van de week of maand te hebben. Inzendingen van de senioren en jeugd. Maar ik snap dat clubs dan ook een actieve rol moeten innemen. Jullie hebben het al zo druk volgens mij.”

https://www.equipovoetbalreizen.nl/

Equipo

 

1 REACTIE

  1. Hello there, just became aware of your blog through Google, and found
    that it’s truly informative. I am gonna watch out for brussels.
    I will be grateful if you continue this in future. Lots of people will be
    benefited from your writing. Cheers!

Comments are closed.