vrijdag, maart 29, 2024
HomeVierde klasseRKVV TeylingenTeylingen handelt rap na vertrek Martijn Lagendijk, Rob Jonkman komt na dit...

Teylingen handelt rap na vertrek Martijn Lagendijk, Rob Jonkman komt na dit seizoen

-

Kort na de bekendmaking van de voorgenomen overstap van zondag- naar zaterdagvoetbal en de keuze van Martijn Lagendijk om na dit seizoen te vertrekken, zijn we verheugd te melden dat we een zeer waardige opvolger hebben gevonden. Met trots kondigen wij aan dat met ingang van volgend seizoen de 37-jarige Rob Jonkman aan het stuur zal staan van het vlaggenschip!

Rob Jonkman samen met TC-lid Mohammed Ait el Houssi en voorzitter Rogier Landwer Johan. Niet op de foto TC-lid Raymond Dolieslager.

Rob is geen onbekende van onze club. Als speler heeft hij de volledige jeugdafdeling doorlopen, en enkele jaren in de selectie gespeeld. Hij is jeugdtrainer geweest bij ons en later ook bij Foreholte en FC Lisse. Na zijn tijd bij FC Lisse is Rob een jaar assistent geweest van Wilfred van Leeuwen bij VVSB en trainer van het 2e elftal van VVSB. De afgelopen vier jaren was Rob de hoofdtrainer van de selectie van VVSB zaterdag. We kennen Rob ook als mede-eigenaar van de voetbalschool Play2Improve.

Rob gaat samen met de technische staf en het jeugdbestuur een meerjarenplan uitwerken. Het doel is om binnen enkele jaren met Teylingen 1 (startend in de vijfde klasse op zaterdag)  te promoveren naar minimaal de 3e klasse, en met Teylingen 2 naar minimaal de reserve 2e klasse. Daarnaast wordt een jeugdplan opgezet om onder meer te waarborgen dat binnen de hele opleiding spelers weten wat er van ze wordt verwacht en wat ze zelf kunnen verwachten, om zodoende de doorstroom naar de selectie te optimaliseren.

We denken met Rob een uitstekende hoofdcoach te hebben gevonden die op elk vlak voldoet aan het gewenste profiel. Hij kent de cultuur en sfeer van de club als geen ander.

We wensen Rob ontzettend veel succes met deze mooie uitdaging.

Redactie
Redactie
Leidenamateurvoetbal sinds 2010 de regionale voetbalsite redactie@leidenamateurvoetbal.nl

Must Read