Benieuwd wat er in deze tijden kan? Meer dan je denkt! Denk aan vergaderen, personeelsuitje, borrelen en barbecueën, waarbij je veilig met je collega’s op 1,5 meter afstand zit, van 2 tot 125 personen. Kortweg: aandacht nu voor onze businessclubpartner Brasserie Groep!

De Buitenkantine

De Buitenkantine bij Brasserie Buitenhuis, het leukste foodtruckterras aan het Valkenburgse meer! Dit ruim opgezette terras is geheel of gedeeltelijk af te huren voor personeelsbijeenkomsten, vergaderingen in informele sfeer, afscheidsborrel en/of diner tot 125 personen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vul https://www.brasseriebuitenhuis.nl/contact/?utm_source=Zakelijke+adressen&utm_medium=email&utm_campaign=Mijn+nieuwe+mailing+338381 de aanvraag in.

Vergaderen Brasserie Groep

Bij Brasserie Park, Brasserie de Poort, Brasserie Meelfabriek Zijlstroom en Brasserie Buitenhuis hebben wij aparte, ruime zalen waar je met een gezelschap op gepaste afstand kunt vergaderen. Vanaf 2 tot en met 50 personen. Wij kijken graag naar de mogelijkheden!

Barbecue

Het is bij al onze locaties mogelijk te barbecueën, vanaf 15 personen tot en met wel 50 personen. Dit verschilt per locatie. Wij serveren de barbecue graag aan tafel in verschillende rondes zodat iedereen lekker kan blijven zitten!

Live cooking

Bij Brasserie Meelfabriek Zijlstroom kan je met een gezelschap tot 16 personen dineren in een privéruimte met chef, die live de gerechten gaat bereiden. Een gezellige manier om bij te kletsen met je collega’s!