vrijdag, maart 29, 2024
HomeVoetbalnieuws-leidenDoe je mee met 'Schaduwcoach'?

Doe je mee met ‘Schaduwcoach’?

-

Kort geleden plaatste onze redactie een item over een spel m.b.t. het seizoen 2020-2021. Een van de clubs die dit oppakte, is Roodenburg. In de ‘Aktueel’ werd onderstaande meegenomen. Ook iets voor jou en jouw teammaten?

DE SCHADUWCOACH, VOORSPEL DE EINDSTAND 

Over een aantal weken begint de competitie van de KNVB. Bij Leiden Amateurvoetbal kan men tegen betaling gaan meedoen met het onderdeel Schaduwcoach. Wat houdt het in?
Je moet raden, berekenen op welke plaats Roodenburg zat 1 en de overige clubs dit jaar gaan eindigen in de competitie. Daarbij dien je de volgende verenigingen in te schatten op “ware sterkte “.

Dit zijn de clubs, die uitkomen in de 4de klasse in seizoen 2020/2021.

Bernardus
Boshuizen
Hazerswoudse boys
Koudekerk
LSVV 70
Football Factory
MMO
Meerburg
Roodenburg
SV Kickers 69
SJC
SJZ
Warmunda
Woubrugge.

Voordat je aan de slag gaat , nog een aantal tips, waar je rekening mee moet houden in de 4de klasse A.

1) Hoe breed is de selectie van iedere vereniging , hebben zij zich versterkt en kunnen ze tussentijds nog versterkingen laten opdraven?
2) Zijn er clubs in deze klasse, die hun spelers een vergoeding verstrekken?
3) Heeft stromende regen en een gure wind effect op het wedstrijdresultaat? Of wel gezegd, staan er veld – of zaalvoetballers in de wei?
4) Zijn er spelers afwezig vanwege een papa dag of een welverdiende wintersport of voorjaarsvakantie? Hebben spelers een baantje op zaterdagmiddag of zijn ze voor werk in het buitenland?
5) Op welk type veld wordt de wedstrijd afgewerkt? Kunstgras of gewoon gras? Is het grasveld als een biljartlaken of wordt het ploegen?
6) Hoe zal de trainingsopkomst in de loop van het seizoen zijn bij de diverse clubs?
7) Hoe georganiseerd laten de coaches hun team spelen?
8) Ken je het speelschema en weet je wanneer wie tegen wie gaat spelen? Ga hiervoor naar www.hollandschevelden.nl en klik op volledig schema van KNVB west 2 klasse 4 A
9) Hoe zijn de resultaten van de teams in de bekercompetitie?
10) Wanneer begint en eindigt de ramadan?
Als je al die factoren kunt inschatten, dan kan het niet misgaan.

Een club op de juiste positie plaatsen levert 5 punten op. Zit je er 1 plaats naast dan levert dat 3 punten op, twee plaatsen afwijkend (ook naar beneden of boven) levert nog twee punten op.  Heb je de nummer 1 goed dan volgt er een bonus van 5 punten. Dat geldt ook voor de nummer laatst!

Na de eerste en tweede periode wordt een tussenstand gepubliceerd. Dat zal ook nog een keer gebeuren na speeldag 22. Aan het eind van het seizoen volgt uiteraard het  eindklassement.

Het spel zal doorgang vinden bij deelname van minimaal 40 personen. Halen we dat aantal niet dan zal het bedrag worden teruggestort! Onze redactie denkt echter dat er meer dan voldoende liefhebbers en kenners in deze regio zijn. Dus kom maar op met jouw voorspelling. Alvast veel succes en speelplezier! Meedoen betekent jouw voorspelling insturen voor 18/9/2020 naar redactie@leidenamateurvoetbal.nl! Je kan de stand van meerdere klassen raden, per klasse kost het je € 5 per klasse.
Betaling via LeidenAmateurVoetbal.nl, rek nr: NL14ABNA0470196653

Aldus Roodenburg!

Op de navolgende competities kan je inschrijven:

Zaterdag: hoofdklasse A, 1A (West 1), 2C, 3A en 4A (allen West 2)

Zondag: 1A (West 1), 1B, 2C en 3A (allen West 2)

Redactie
Redactie
Leidenamateurvoetbal sinds 2010 de regionale voetbalsite redactie@leidenamateurvoetbal.nl

Must Read