Helaas ligt het voetbal plat en dat zal nog zo blijven de komende maanden. Uitgangspunt is en blijft wel dat er na de zomer weer competitief gespeeld kan en mag worden. Dan zal ook ons regionale toernooi weer van start gaan met maar liefst 36 clubs. Zoals wellicht bekend wordt hoofdsponsor Rabobank na dit seizoen opgevolgd door Sportiff Company. Voor het coronavirus werd een handtekening geplaatst onder een driejarige verbintenis. Graag biedt onze redactie een podium voor de CEO om iets te vertellen over het bedrijf en over een fraai aanbod! De komende tijd volgt er nog meer informatie over Sportiff Company!

Wie zijn wij?

Sportiff Company is een nieuw kledingmerk op de sportmarkt. Onze slogan: ‘Sportswear for everyone!’. Kwalitatieve en betaalbare sportkleding voor iedereen, dat is wat ons beweegt.

Uw eigen unieke ontwerp!

We verzorgen voor iedere club of vereniging haar eigen unieke kledinglijn; uw eigen logo, eigen kleuren, eigen tenues, sportieve outfits die volledig aan uw wensen voldoen.
Tijdens het proces van het ontwerp dat wordt vertaald naar een sample, tot de uiteindelijke productie, zullen wij klaar staan om uw input te verwerken. Zo hopen wij uw unieke sportkleding te verzorgen. Wij ontwerpen en leveren kleding aan sportclubs, verenigingen, scholen, opleidingen en bedrijven.

Een eigen verdienmodule!

Sportiff Company begrijpt dat het moeilijk kan zijn om al uw leden te voorzien van passende kleding. Wij zijn er voor om u te ontzorgen! Wij kunnen voor u een webshop lanceren waarop uw leden hun kleding en accessoires kunnen aanschaffen. Onze ontwerpers zullen alle producten op deze webshop speciaal voor u ontwerpen! Aan deze webshop kunt u uw eigen verdienmodel koppelen. U bepaald hoeveel uw leden betalen, waarbij de winst geheel voor uw vereniging is!

Stichting & Goede doelen

Wist u dat een gul percentage van onze omzet naar stichtingen en goede doelen gaat. Met daarbij de achterliggende gedachte dat iedereen op de wereld moet kunnen sporten.

Levertijd

Wij hanteren snelle levertijden. Wij spreken met onze fabrikanten af dat een sample binnen twee weken geleverd moet worden. Als alles naar wens is, vordert het proces. Er wordt een bestelling geplaatst bij onze fabrikant. Wij hanteren een levertijd van vier weken na de dag van betaling!

Special deal!

Wij begrijpen dat, door de huidige coronacrisis, veel verenigingen en bedrijven het zwaar hebben. Daarom het volgende:

De eerstvolgende vijftig verenigingen die bij ons bestellen krijgen bij ons een speciale deal. Hun eerste elftal krijgt een kledingpakket bestaande uit een thuis- en uittenue, een trainingspak én een tas voor maximaal 25 spelers. Daarnaast zullen ook vijf begeleiders van kleding worden voorzien. Deze kans kunt u niet missen!

Wij supporten sport voor jong en oud op alle niveaus, van elk denkbare sport.
Inspiratie opdoen? Check ons op sociale media!

https://www.linkedin.com/company/sportiff-company

https://www.facebook.com/Sportiff-Company-348264269174274/?ti=as

Graag zou ik een vrijblijvende afspraak met u willen maken.

Met vriendelijke groet,

Patrick Vierhout

06-43896346 of [email protected]