DOSR en WVC nemen aan het eind van het seizoen afscheid van hun hoofdtrainers. Fusieclub E.M.M. zal op zoek gaan naar een nieuwe hoofdtrainer.

De nieuwe fusieclub E.M.M., ontstaan uit de voetbalverenigingen DOSR en WVC, heeft besloten dat er voor het seizoen 2021-2022 een nieuwe hoofdtrainer zal worden aangesteld.

De besturen van beide clubs willen benadrukken dat de huidige trainers van DOSR en WVC, respectievelijk Marcel Vondeling en Loek Hendriks, de afgelopen seizoenen fantastisch werk hebben geleverd. Echter is gekozen voor een nieuw gezicht voor de nieuw te vormen selectie komend seizoen. Om die reden gaat de kersverse fusieclub de komende tijd op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer en wenst Marcel en Loek veel succes met vinden van een nieuwe, sportieve uitdaging.

Bij concrete interesse voor deze functie kan er contact opgenomen worden met de technisch commissie door te mailen naar, tcdosr@gmail.com.

Note redactie:

De nieuwe naam van de samenwerking tussen RKSV DOSR en WVC is Eendracht Maakt Macht geworden. Het is een verwijzing naar het verleden, namelijk de Bloemenveiling E.M.M.. Deze Coöperatieve groenten-, bloemen- en fruitveiling werd in Roelofarendsveen in 1918 opgericht als samenvoeging van drie losse coöperaties. De oudste daarvan had de naam Eendracht Maakt Macht in 1902.