Interactieve presentatie Paul van der Zwaan: ook nuttig voor uw club?

                                                  Trainer en Club

Trainer zijn bij een club, wat houdt dat nu eigenlijk in? Ben je uitvoerder of ben je beleidsmaker? Hoe bepaal je een speelwijze en hoe ontwikkel je zo’n speelwijze? Hoe ga je om met goede tijden en hoe met slechte? Wat is nou eigenlijk coachen en welke manier is nu het meest effectief? Zijn passie en strijd trainbaar?

Leiding geven, jeugdopleiding, omgang met pers, sponsoren, supporters en spelers. Allemaal aspecten waarmee een trainer en dus ook de club mee te maken krijgt. Hoe ga je hiermee om?

In een interactieve presentatie zal Paul van der Zwaan zijn licht laten schijnen op tal van deze onderwerpen en op onderwerpen die spontaan ter tafel komen. Exacte wetenschap is het niet, iedereen zoekt zijn eigen weg. De weg die Paul in zijn 38-jarige trainerscarrière heeft gevonden wil hij graag met u delen. Zijn 35 jarige ervaring als docent van de trainersopleiding bij de KNVB komt ook van pas.

Iedere club kan zijn eigen voorkeuren van onderwerpen aangeven. De bedoeling is om de presentatie zo specifiek mogelijk richting de desbetreffende club te houden. De presentatie is dan ook bedoeld voor de hele club, (jeugd)trainers, (jeugd)spelers, besturen, supporters, sponsoren, etc.

De lezing bestaat uit een power-point presentatie over ontwikkelen van een speelwijze, coaching en eigenaarschap. Er wordt primair uitgegaan van de praktijksituaties en ervaringen. Tijdens en na de presentatie is er veel ruimte voor vragen en discussie.

Heeft u of uw club interesse? Boeken is mogelijk via Leidenamateurvoetbal of direct bij Paul van der Zwaan

Contacten:

Paul van der Zwaan: 06-51545699

paulvanderzwaan@online.nl

redactie@leidenamateurvoetbal.nl

 

Premier League tickets