Komend weekend gaat er gevoetbald worden. Ook op amateurniveau. Die beslissing werd eerder deze week genomen door de overheid en de KNVB. Helaas, op de complexen zal geen publiek worden toegelaten. In elk geval voor de komende drie weken. De reden is een ieder bekend en het woord nemen we niet meer in de mond.

Geruime tijd was er onzekerheid over de (on)mogelijkheden voor de pers om aanwezig te zijn op de complexen. Onze redactie stond in contact met de clubs die thuis spelen en zijn aangesloten bij LeidenAmateurVoetbal.nl. Voor de clubs is het een bijzonder nare tijd en er moet veel geregeld worden om alles in goede banen te leiden. Wij hebben te doen met de clubs en hopen dat het beheers-en behapbaar blijft.

Inmiddels is duidelijk dat pers welkom is. Wel zijn er de nodige restricties waaraan schrijvers, cameramensen en fotografen zich dienen te houden. Ons team gaat op pad en zal alles uit de kast halen om de thuisblijvers te bedienen. Bij veel wedstrijden zal ons team aanwezig zijn. Van andere niet bezochte wedstrijden volgt ook de nodige informatie. Zoals te doen gebruikelijk zullen de verslagen vanaf zondagmorgen worden gepubliceerd. De wedstrijden op zondag worden maandagochtend geplaatst.

Tijdens de wedstrijden zal ons team zoveel mogelijk delen op twitter vanuit de clubs maar uiteraard ook vanuit onze eigen kanalen. Volg ons dus op twitter via @voetbalinleiden

De uitslagen zal onze redactie z.s.m. plaatsen op de website!

Het is allemaal niet ideaal en betreurenswaardig. tegelijkertijd zijn de genomen maatregelen volkomen te begrijpen. We hebben het ermee te doen. Maar ons team laat u niet in de steek en zal langs de velden aanwezig zijn, zo lang het kan en mag. Wij laten onze volgers niet in de steek. Sterkte in de strijd voor een ieder!