donderdag, maart 28, 2024
HomeVoetbalnieuws-leidenLeidenamateurvoetbal.nl maakt pas op de plaats

Leidenamateurvoetbal.nl maakt pas op de plaats

-

De wereld staat op zijn kop en voor hoe lang is voor een ieder onduidelijk. De belangrijkste bijzaak in het leven staat on hold. Dat is meer dan vervelend, maar we zullen met zijn allen de juist prioriteiten moeten stellen. Natuurlijk zou het team van LAV graag weer het regionale voetbal volgen, maar contacten zijn zoals bij iedereen inmiddels wel bekend uit den boze.

Voor nu heeft onze redactie besloten om de website geopend te houden. Enkel zal de berichtgeving minimaal zijn. Wanneer er nieuws komt vanuit het kabinet en/of de KNVB dan zal dat gedeeld worden. In principe is de redactie ook open voor inbreng vanuit de clubs. LAV bepaalt per item of het daadwerkelijk geplaatst zal worden. LAV meent dat het onethisch en ongepast is om andere voetbal gerelateerde zaken te plaatsen op dit moment.

Veel mensen worden getroffen. Nu, morgen en straks. Onze redactie leeft mee met de slachtoffers van het coronavirus en kan slechts hopen dat er een wonder op ons pad komt die maakt dat het leven weer bepaald aangenamer wordt voor ons allen. Ook wenst ons team bedrijven toe dat de schade zoveel mogelijk beperkt blijft. Onze partners worden ook getroffen en dat is slecht te verteren. Sterkte aan allen! Nu ruim baan voor de echte helden van dit moment. Een diepe buiging voor alle mensen werkzaam in de vitale beroepen.

Mocht het hek van het slot gaan dan zal ons team er weer staan zoals u dat gewend bent. Tenslotte: voor ons team heeft verder vooruit kijken op dit moment geen toegevoegde waarde.

Redactie LAV

Redactie
Redactie
Leidenamateurvoetbal sinds 2010 de regionale voetbalsite redactie@leidenamateurvoetbal.nl

Must Read