zaterdag, april 20, 2024
HomeVierde klasseRKVV TeylingenMartijn Lagendijk en Teylingen gaan uit elkaar

Martijn Lagendijk en Teylingen gaan uit elkaar

-

Onze hoofdtrainer Martijn Lagendijk heeft ons laten weten komend seizoen de club te gaan verlaten. Dit besluit kwam niet uit de lucht vallen, in een vroeg stadium heeft Lagendijk aangegeven de club te zullen verlaten op het moment dat het selectievoetbal naar de 4e/5e klasse zaterdag zou gaan. Dit strookt niet met de ambitie van de 40 jarige oefenmeester die hoopt komend seizoen toe gelaten te worden op de UEFA A cursus.

Wij vinden dit jammer maar begrijpen zijn beslissing. Martijn was sinds vorig seizoen trainer en heeft ondanks alle Corona maatregelen prima werk verricht. Wij wensen Martijn heel veel succes met zijn verdere carrière.

Bron: website Teylingen

Note redactie: recent werd bekend dat het gros van de spelersgroep van de tweedeklasser op zondag graag verkast naar het zaterdagvoetbal. Een besluit is nog niet genomen door de club uit Sassenheim, maar de kans lijkt levensgroot dat ook de hoofdmacht van deze club op zaterdag zal gaan voetballen. Clubs als SJZ, Bernardus, Van Nispen, Warmunda, Meerburg en nog veel meer regioclubs maakten al eerder deze stap..

Redactie
Redactie
Leidenamateurvoetbal sinds 2010 de regionale voetbalsite redactie@leidenamateurvoetbal.nl

Must Read