vrijdag, april 19, 2024
HomeVoetbalnieuws-leidenNieuw: schrijf je in voor 'Schaduwcoach LAV'

Nieuw: schrijf je in voor ‘Schaduwcoach LAV’

-

Onze redactie zal dit seizoen ook weer een wekelijkse toto opzetten. Daarnaast hebben we ook dit seizoen weer noviteiten. ‘Schaduwcoach LAV’ is er daar eentje van. Het spel werkt heel simpel. Voor zaterdag 19 september (om precies te zijn uiterlijk voor vrijdagavond 18 september 00.00) vul je een lijstje in met een door jou gekozen klasse. De klassen waar het om gaat zie je verderop in de tekst. Je vult jouw voorspelling in van nummer 1 tot en met 14. De enige uitzondering is de Hoofdklasse A op zaterdag (met o.m. FC Rijnvogels). In deze klasse zijn 16 clubs ingedeeld. Stuur jouw lijstje op naar redactie@leidenamateurvoetbal.nl!

Je mag ook meerdere eindstanden invullen (lees: van andere klasse(n)). Per klasse is de inleg 5 euro. De inleg zal een deel uitmaken van het prijzenpakket. Vul je dus twee keer een eindstand in dan betaal je dus het dubbele. De navolgende klassen mogen meedoen:

Zaterdag: Hoofdklasse A, 1A (West I, V’97 & V’68), 2C, 3A en 4A (allen West 2)

Zondag: 1A (West I, ROAC), 1B (FC Boshuizen), 2C en 3A (allen West 2)

Een club op de juiste positie plaatsen levert 5 punten op. Zit je er 1 plaats naast dan levert dat 3 punten op, twee plaatsen afwijkend (ook naar beneden of boven) levert nog twee punten op. De Hoofdklasse A zal naar ratio worden beoordeeld omdat in die klassen, zoals gezegd, meer clubs uitkomen. Heb je de nummer 1 goed dan volgt er een bonus van 5 punten. Dat geldt ook voor de nummer laatst!

Na de eerste en tweede periode wordt een tussenstand gepubliceerd. Dat zal ook nog een keer gebeuren na speeldag 22. Aan het eind van het seizoen volgt uiteraard het  eindklassement.

Het spel zal doorgang vinden bij deelname van minimaal 40 personen. Halen we dat aantal niet dan zal het bedrag worden teruggestort! Onze redactie denkt echter dat er meer dan voldoende liefhebbers en kenners in deze regio zijn. Dus kom maar op met jouw voorspelling. Alvast veel succes en speelplezier!

Betaling via LeidenAmateurVoetbal.nl, rek nr: NL14ABNA0470196653

Redactie
Redactie
De voetbalsite van Leiden en omgeving. Actueel en betrouwbaar.

Must Read