Touringcarbedrijf Brouwer Tours (Noordwijk), businessclubpartner van LeidenAmateurVoetbal.nl, neemt vanaf heden Th. Lubbe Reizen (Zoeterwoude) over. Het bedrijf behoort regionaal gezien straks tot de grotere vervoersbedrijven.

Na meer dan 55 jaar gaat het familiebedrijf Th. Lubbe Reizen uit Zoeterwoude over in andere handen. Remco Lubbe, directeur-eigenaar, heeft besloten om de activiteiten van zijn gelijknamige touringcarbedrijf over te doen aan Brouwer Tours uit Noordwijk.

Remco Lubbe blijft het vertrouwde aanspreekpunt voor alle operationele zaken en is bereikbaar op de vestiging in Noordwijk in de functie van Office Manager, via het vaste telefoonnummer van Lubbe dat u gewend bent. De 12 medewerkers en 10 touringcars blijven rijden onder de naam Th. Lubbe Reizen, een betrouwbare naam in de regio. De vestiging in Zoeterwoude blijft gewoon bestaan.

Door de overname van het touringcarbedrijf van Lubbe wordt het fundament onder het bedrijf verstevigd, aldus Joke Brouwer. Brouwer Tours wil de positieve uitstraling en reputatie van beide bedrijven benutten en verder uitbouwen. Daarnaast moet de overname van de activiteiten leiden tot een sterke (concurrentie)positie, schaalvoordelen en het vergroten van de capaciteit en flexibiliteit van de totale organisatie.

Over Brouwer Company

Brouwer is al meer dan 95 jaar gespecialiseerd in kwalitatief en betrouwbaar personenvervoer!

Naast touringcarvervoer bestaat deze onderneming uit verschillende bedrijfsonderdelen:

Ø  Brouwer Travel           – Dagtochten en Meerdaagse Reizenprogramma

Ø  Brouwer Exclusive      – Exclusief vervoer

Ø  Brouwer Academy       – Rijopleiding

Ø  Taxi Brouwer              – Taxivervoer

Met uitbreiding van deze activiteiten, kunnen wij onze klanten nog beter van dienst zijn!

2 REACTIES

 1. Jammer;

  Ik las het bericht vorige week reeds op FB, maar heb even gewacht met mijn reactie, doch nu zie ik het ook via LAV verschijnen en wil ik toch even reageren.
  Ik begin met jammer, jammer dat dit mooie familiebedrijf straks zal ophouden te bestaan. Al hoe wel ik lees dat de naam Lubbe Reizen, gelukkig nog wel op de bussen zichtbaar blijft.
  Zelf heb ik tientallen jaren fijne contacten onderhouden met de directie van Lubbe Reizen. Van waaruit door de jaren heen een warme band is ontstaan.
  Eerst als voorzitter van v.v. De Sleutels en later bij die van v.v. GHC. Door al die jaren heen hebben we met elkaar ontelbare reizen mee gemaakt.
  In Nederland zijn we wel zo beetje in alle hoeken en gaten geweest. Echter de mooiste trip die bij mij is blijven hangen is die met de B Junioren van De Sleutels naar Oostenrijk, al waar we een kleine week verbleven als deelnemer aan een internationaal voetbaltoernooi.
  Met achter het stuur de schoonvader van Kees, de heer Gerrit Spierenburg wat een geweldige en aardige kerel was dat.
  Misschien stond Gerrit, wel symbool voor al de chauffeurs die na hem bij Lubbe, in dienst kwamen? Symbool voor; Gastvrij, Gezellig en Vakbekwaam!

  Ook is dit mooie bedrijf van TH. Lubbe Reizen, enkele jaren hoofdsponsor en shirtsponsor geweest van De Sleutels.
  Aan al deze jaren bewaren we eveneens mooie en warme herinneringen.

  Beste familie Lubbe, ik wens jullie nog prachtige jaren met de samenwerking van; Brouwer Tours, maar dit gaat op zeker lukken!
  Hoop jullie snel weer eens te ontmoeten en proosten we nog een keer op onze samenwerking en op onze vriendschap.

  Met vriendelijke groet,
  Mia en Dick Barnhoorn.
  [email protected]

Comments are closed.