Het seizoen is ten einde en Leidenamateurvoetbal.nl heeft de wekelijkse toto helaas niet kunnen uitspelen. Ook bleven er tal van prijzen liggen voor spelers in het spelersklassement. Onze redactie meent dat de prijzen uitgedeeld moeten worden! De bonnen voor sportartikelen, de horeca of anderzijds zijn niet voor niets beschikbaar gesteld door onze sponsoren. Daarom gaan we de komende weken uitpakken met quizzen. Niet te makkelijk, maar zeker niet te moeilijk. Vandaag deel 4! Wat moet je doen? Antwoorden via redactie@leidenamateurvoetbal of Facebook. Na loting (alles moet wel goed zijn) wordt de winnaar bekend gemaakt. Doe mee, gratis en voor niets! We rekenen op jou. Test jouw kennis!

Leidenamateurvoetbal.nl was dit seizoen bij veel wedstrijden aanwezig. Om een verslag te maken en/of een fotoreportage vast te leggen. Van welke wedstrijden zijn deze geplaatste foto’s? Te beginnen met linksboven, midden boven, rechts boven, linksonder, midden onder en tenslotte rechts onderin als zijnde vraag 1 tot en met 6. Deadline dit keer zaterdag 23 mei voor 12 uur! Via redactie@leidenamateurvoetbal.nl of Facebook.

En dan nog de uitslag van deel 3. De juiste antwoorden:

  1. FC Oegstgeest – Sporting Leiden
  2. Warmunda – Koudekerk
  3. LSVV ’70 – SJZ
  4. UVS – RCL
  5. Lugdunum – Blauw Zwart
  6. Koudekerk – Bernardus

We kregen de nodige inzendingen binnen en de meeste lieden hadden een score van 5 uit 5. De winnaar na loting is uiteindelijk geworden: Annelot Roorda. Van harte! Graag even melden via ons redactieadres i.v.m. de gewonnen prijs.