Rob Gieben (58) wordt de nieuwe trainer van SVVV Taurus. Hij gaat het hoofdtrainerschap bij TAURUS combineren met zijn werkzaamheden als Hoofd Jeugdopleiding van ASC, waar hij reeds enkele seizoenen werkzaam is en tot medio 2023 onder contract staat.

Bestuurslid Thomas Landman: ,,Enkele jaren geleden wilden we Rob ook aantrekken maar toen was hij contractueel gebonden. Nu is die mogelijkheid er wel. We kennen Rob als persoon en als trainer en zijn ervan overtuigd dat hij goed bij onze club past en met zijn persoonlijkheid, ervaring, trainerskwaliteiten en communicatieve vaardigheden op de juiste manier onze spelersgroep verder kan helpen in hun ontwikkeling.”

Gieben zelf: ,,Dit seizoen heb ik bewust gekozen om niet als hoofdtrainer te werken maar alleen als Hoofd jeugdopleiding. Ik heb het als Hoofd jeugdopleiding heel goed naar mijn zin bij ASC, mooie ambitieuze club waar ik de komende drie seizoenen nog onder contract sta en in principe nog vele jaren zou kunnen werken. Het hoofdtrainerschap heb ik dit seizoen wel gemist en dat gevoel heeft mij doen besluiten om komend seizoen weer binnen een combi aan het werk te gaan, dus in dit geval als hoofdtrainer van TAURUS en Hoofd jeugdopleiding van ASC. Ik kijk er erg naar uit om aan de slag te gaan bij TAURUS, een voetbalvereniging welke qua structuur en organisatie anders in elkaar steekt dan het merendeel van de clubs. En sportief is het interessant om te kijken waar we staan op 3e klasse niveau.”