Even voorstellen: Roel van Goudoever

,,Opgegroeid in Laren, studerend in Utrecht en Delft, werkend voor KPN in Groningen ben ik in 1989 in Voorschoten komen wonen.  Hier voelde ik me onmiddellijk thuis en werd ik actief in het bestuur van het net nieuw opgerichte tennisclub op sportpark en op de achtergrond bij de gemeentelijke politiek.”

,,Toen de kinderen kwamen stond ik als betrokken ouder vele uren langs de lijn om mijn kinderen te ondersteunen, als supporter, team begeleider of grensrechter. De oudste (Erik) heeft de jeugdselecties doorlopen en voetbalt nog altijd met veel plezier in een vriendenteam (Voorschoten’97 6). Mijn tweede zoon (Wouter) heeft met tot zijn 18de in breedteteams kunnen voetballen en is nu voetballend en besturend actief in zijn Rotterdam. Mijn jongste dochter (Anke) heeft gekozen voor de hockeysport en nadat zij als 16-jarige haar debuut in Forescate dames 1 had gemaakt is ze naar HDM gegaan en speelt ze nu bij HGC Dames 1.”

Tenslotte: ,,Ik vind het leuk om iets terug te mogen doen voor de vereniging waar mijn kinderen hebben gespeeld. Ik vind het leuk en om mensen te verbinden en gezamenlijk een doel  na te streven. Niet alleen binnen Voorschoten ’97 maar met de hele sportgemeenschap in Voorschoten.”