Het navolgende artikel wilde onze redactie medio maart plaatsen, maar toen kwam het voetbal compleet stil te liggen en was het moment niet daar. Nu alsnog een voorstelrondje met de nieuwe hoofdsponsor van het regionale voetbaltoernooi, georganiseerd door Leidenamateurvoetbal.nl.

——————————————————————————————————

18 maart- Vorige week, nog voor dat het land zo ongeveer ‘on hold’ kwam te staan, was er gelukkig nog iets heugelijks te melden. Eerder kwamen Sportiff Company en Leidenamateurvoetbal.nl al tot overeenstemming, maar vorige week werd in Den Haag bij het genoemde bedrijf een handtekening gezet onder een verbintenis van drie jaar ten aanzien van sponsoring van het regionale voetbaltoernooi die door LAV al vijf seizoenen wordt georganiseerd.

Het lopende toernooi wordt nog gesponsord door de Rabobank, maar na dit seizoen wordt Sportiff Company de opvolger en zal het toernooi de naam Sportiff Company LAV Cup gaan dragen. De Rabobank zal wel aanblijven als businessclubpartner omdat er in de voorbije drie seizoenen is gebouwd aan een prettige samenwerking met LAV.

Voor nu wil onze redactie een podium geven aan de nieuwe hoofdsponsor. Allereerst een voorstelronde:

Sportswear for everyone

Kwalitatieve en betaalbare sportkleding voor iedereen, dat is wat ons beweegt. Sportiff Company staat voor de beste selectie voor clubkleding. Van ontwerp tot productie verzorgen wij sportswear voor teamsport. Wij zijn supporters van sport voor jong en oud, op alle niveaus.

Een maatwerk collectie
Het ontwerpen van sportkleding voor een club, vereniging of school is teamwork. Samen met onze ontwerpers ga je aan de slag om een eigen collectie samen te stellen. Eigen logo, eigen kleuren, eigen tenues, sportieve outfits die volledig voldoen aan alle wensen. Deze maatwerk collectie plaatsen we in jouw eigen omgeving op onze website. Zo kunnen alle clubleden of scholieren direct hun sportkleding (na)bestellen.

Verdienmodule
Sportverenigingen kunnen kiezen voor een module waarmee ze geld voor hun eigen vereniging kunnen terug verdienen, welke club wil dat niet?

Waarom kiezen voor Sportiff sportkleding?

  • Kwaliteit
  • Scherp geprijsd door eigen fabricage
  • Maatwerk collectie
  • Verantwoorde productie
  • Snelle levering
  • Service en support
  • Verdienmodule

Sportief en sociaal

Met Sportiff Company kies je voor meer dan een kledingmerk. Met onze sponsordeals scoor je korting. En we zijn supporter van sociale initiatieven; een deel van onze winst gebruiken we voor steun aan goede doelen. Everyone is a winner!

Onze redactie sprak met CEO Patrick Vierhout over de keuze om met LAV in zee te gaan. ,,Wij zijn al enige tijd businessclubpartner en de overeenkomst bevalt ons prima. LAV heeft een leuk team mensen die nakomt wat er wordt beloofd. LAV opereert in een regio waar wij als organisatie meer voet aan de grond willen krijgen. We zitten nu vooral in de regio Utrecht en Den Haag. Onze naamsbekendheid moet kunnen groeien door dit toernooi. LAV zorgt daarvoor bij elke uiting en daar zien we heil in. Overigens voor wie het nog niet weet: wij zijn nu ook de hoofdsponsor van de damestak van Grasshoppers Basketball. Het is prachtig om te zien dat Sportiff Company Grasshoppers bovenaan staat in de eredivisie.”

Vierhout vervolgt: ,,We zijn ook met profclubs bezig. Het is enkel even geduld hebben voor wat betreft het aflopen van lopende contracten. In 2021/2022 moeten we vervolgstappen kunnen maken op dit gebied. Ja, ADO Den Haag zou voor ons ook en logische keuze zijn. Zij hebben echter nog een langlopend contract met een ander kledingmerk. We zijn op dit moment voorts druk in de weer met het bouwen van een platform, die over drie maanden uiterlijk af moet zijn. Onze klanten kunnen dan nog beter bediend worden en het concept wordt dan nog meer dan nu al het geval is custom made.”

Sportiff Company is ook gehuisvest in Atlanta (VS) en Malaga en Allicante (Spanje). Op dit moment zijn 22 mensen werkzaam voor het bedrijf, maar blijft het groeien. De levertijd van bestellingen komt uit op vier weken en daarmee is Sportiff Company beduidend sneller dan anderen. ,,Wel moet het gehele traject zijn doorlopen v.w.b. afspraken, betaling en goedkeuring van het eindproduct. Vanaf dat moment gaan we de dagen van levering tellen. Wij zijn en willen betrouwbaar blijven.”

LAV is zeer content met de aankomende samenwerking voor de seizoenen 2020/2021, 2021/2022 en 2022/2023. Uiteraard ook nog eens een woord van dank aan de Rabobank, de sponsor van de drie voorbije seizoenen.

Adresgegevens Sportiff Company

Laan van Nieuw Oost Indië 125

2593 BM Den Haag

Tel: +316 27256402