Het is weer tijd voor ruimte voor een van onze businessclubpartners. Dit keer gaat het om de Rebel Horeca Groep. Zie alle mogelijkheden voor deze zomer!

Op een mooie zomerdag door de prachtige historische binnenstad van Leiden struinen. Daar wordt een mens gelukkig van. Langs de heerlijke grachten. De schitterende gebouwen als fijn decor. En dan neerploffen op een zonovergoten terras. Met een ijskoud biertje binnen handbereik.

En als je dan op zo’n terras zit en de zomer proeft, is de kans groot dat je bij één van de zaken van de Rebel Horeca Groep bent beland. Want met onder andere Einstein, Van Buuren, Pakhuis en Buddhas nemen deze Leidse rebels een aanzienlijk deel van de terraspret voor hun rekening.

DE SUCCESFORMULE VAN EINSTEIN

Dit jaar viert dit Leidse icoon alweer zijn 25 ste verjaardag. En het zal je niet verbazen: dat laten we natuurlijk niet onopgemerkt voorbij gaan. Op die welbekende ongedwongen en vooral eigenwijze manier gaan we genieten van heel veel lekkere jubileumspecials.

PAKHUIS BINNENTUIN

In deze charmante (en bij minder weer zelfs heerlijk verwarmde!) binnentuin is het lastig om níet te genieten. Maar we maken het leven ook graag een stukje voordeliger. Zo schuif je bijvoorbeeld van zondag tot en met donderdag met z’n tweetjes aan voor kip van het spit met een pitcher bier of karafje wijn. Voor 15.- per persoon. Of stel je zeven dagen per week zelf je driegangendiner samen voor de vaste prijs van 25 piek. Reserveren kan via deze link: https://www.pakhuisleiden.nl/reserveren/

SUNDAY BRUNCH

En alsof bovenstaand verhaal nog niet genoeg zomerpret bevat, kun je ook iedere laatste zondag aanschuiven voor de vernieuwde Pakhuis Brunch (https://www.pakhuisleiden.nl/brunch/). Binnen of natuurlijk in onze gezellige binnentuin.

BUDDHAS TERRAS

Het gaat wat ver om de heerlijke terrasboot ‘het best bewaarde geheim van Leiden’ te noemen. Maar lieve mensen, wat is het hier goed toeven aan het water! Vanaf onze boot geniet je van Leiden op haar mooist. Met een ijskoud Singha-biertje in de hand, want dankzij de Buddhas Bucket heb jij nooit meer dorst.  Vier heerlijke verkoelende topbiertjes voor 10.-.

Buddhas is deze zomer al geopend vanaf 11:30 uur. Voor een heerlijke lunch, Thaise bites met koude Thaise biertjes (High Thai) of gewoon een lekkere kop Illy koffie met spekkoek. Je kunt zonder reservering vooraf terecht op het terras. Voor het diner raden we wel aan even te reserveren.

BUDDHAS SPECIAL

Bovendien verwennen we je graag met onze Buddhas Special. Op maandag tot en met donderdag geniet je vanaf 2 personen extra voordelig van Buddhas. Voor slechts 15.- per persoon bestel je onze beroemde Phad Thai of Nasi mét een Singha- of 0.0 biertje erbij. In het restaurant of via onze Take Away & Delivery shop.

TASTE OF APERITIVO

‘The Taste of Aperitivo’ is een selectie uit de meest populaire gerechten voor een wel heel verleidelijke prijs. Op vrijdag en zaterdag kost deze wandeling door de kaart 24.50 per persoon. Op de overige dagen 19.50. Ook voor die écht goede pizza en pasta, bij ons aan het beste adres. Reserveren kan via deze link.

THIRSTY THURSDAY

Donderdagen zullen nooit meer hetzelfde zijn. Want we serveren iedere donderdag al onze gin tonics en cocktails voor 5.- per stuk. Die op hun beurt weer goed te combineren zijn met de fameuze Aperitivo borrelplank, een steeds wisselende selectie Italiaanse delicatessen.

ZOMER BIJ VAN BUUREN

Op het immer gezellige Van Buuren-terras is de zomer simpelweg nóg een beetje lekkerder. Iedere zonnige dag hebben we de kannen sangria voor je klaar staan. Zelfs voor Take Away, in een handig flesje met een rietje. En verwennen we je met een wel heel voordelig driegangenmenu, met keuze uit de gehele kaart voor slechts 25.-.

MIMOSA MADNESS

Omdat we bij Van Buuren vinden dat je de zondag moet vieren. Gaan we deze zomer iedere zondag genieten van Mimosa’s on Sunday. Onbeperkt genieten van Mimosa’s of bubbels met hartige hapjes en zoete lekkernijen voor slechts 19.50 euro per persoon. Da’s nog eens sprankelend!

www.rebelhoreca.nl