donderdag, maart 28, 2024
HomeVoetbalnieuws-leidenTaurus en Rob Gieben gaan einde seizoen uit elkaar

Taurus en Rob Gieben gaan einde seizoen uit elkaar

-

Rob Gieben heeft deze week het bestuur van svvv Taurus laten weten de huidige samenwerking niet voort te zetten in het komende seizoen. Gieben: ,,Ik heb voor dit moment gekozen zodat het bestuur in alle rust op zoek kan gaan naar een
nieuwe hoofdtrainer. Ik heb Taurus leren kennen als een gezellige club en het werken met het bestuur en de spelersgroep is mij tot op heden ook goed bevallen.”

Corona

Sportief gezien zijn we de competitie teleurstellend begonnen wat overigens ook in alle redelijkheid te verklaren is. Na drie weken voorbereiding zijn we extreem getroffen door het coronavirus. In Delft e.o. en met name binnen het Delftse studentenleven was de uitbraak en uitbreiding explosief met als gevolg dat we wekenlang met enorme personele problemen te maken hebben gehad, welke we intern helaas onmogelijk konden oplossen.
Nu afwachten hoe dit seizoen verder gaat verlopen. Ik bekijk het maar in kleine stapjes en zou het daarom al heel fijn vinden als het coronavirus zodanig gecontroleerd kan worden dat we weer als team mogen trainen. Over het hervatten van de competitie denk ik nog niet teveel na, want dat is volgens mij op dit moment nog vele bruggen te ver.”

Nieuwe uitdaging

Gieben, in bezit van het UEFA-A diploma en reeds meer dan dertig jaar werkzaam in de
voetballerij, is sinds drie jaar het Hoofd jeugdopleiding van ASC. Hij combineert al vele jaren de functies van Hoofdtrainer en Hoofd jeugdopleiding. Gieben verder: ,,Ik hoop voor komend seizoen weer een nieuwe uitdaging te vinden als hoofdtrainer
van een mooie ambitieuze club. Mijn voorkeur gaat uit naar een club uitkomend op minimaal 1e /2e klasse niveau binnen de regio Leiden, Den Haag of Rotterdam.”

Redactie
Redactie
Leidenamateurvoetbal sinds 2010 de regionale voetbalsite redactie@leidenamateurvoetbal.nl

Must Read