vrijdag, april 19, 2024
HomeVoetbalnieuws-leidenUitgelicht: sponsor Rebel Horeca Groep

Uitgelicht: sponsor Rebel Horeca Groep

-

In deze bizarre tijden meent onze redactie dat onze sponsoren nog meer een podium verdienen. Nu de aftrap met onze gerespecteerde sponsor de Rebel Horeca Groep!

Stilzitten en Rebel Horeca zijn nooit een goede combinatie geweest. En dus hebben wij de afgelopen periode aangegrepen om onze restaurants nog mooier, beter en gezelliger te maken. Het schilderen van de muren. Het opknappen van de terrassen. En bijvoorbeeld het updaten van de bovenzalen van Einstein en Buddhas. Kortom: we zijn zodra we onze pas geverfde deuren weer mogen openen, meer dan ready om jullie weer in de welbekende watten te leggen.

Thuis genieten

In de tussentijd hoef je de kookkunsten van onze chefs natuurlijk niet te missen. Want dankzij de Take Away & Delivery van Buddhas, Pakhuis, Van Buuren en Aperitivo kun je thuis heel gemakkelijk genieten van jouw favoriete Rebel-gerechten. Bovendien ontvang je bij iedere bestelling van 20 euro of meer via onze eigen afhaal- of bezorgservice een voucher van 5 euro. Die je straks in één van de Rebel-zaken kunt komen verbrassen. Om te vieren dat we weer een stap in de juiste richting hebben gezet. Da’s toch alvast iets om naar uit te kijken!

Pakhuis & Van Buuren

We hebben de krachten van deze twee populaire restaurants gebundeld, en koken zij aan zij de mooiste gerechten van beide kaarten in de Van Buuren-keuken. Vanaf daar fietst onze bezorgservice ook naar smulpapen in Leiden, Leiderdorp, Oegstgeest en delen van Voorschoten. Bel je bestelling vanaf 16.00 uur door op 071 8894077 en voor je het weet kan het grote genieten beginnen.

Klik hier voor de menukaart: https://www.pakhuisleiden.nl/bezorgen-en-afhalen/

Winactie

Maak kans op een overdadig lekker gevulde picknickmand (inclusief frozen cocktails!). Als je jouw mooiste foto’s van een heerlijk afhaal-of delivery gerecht van Pakhuis & Van Buuren met ons deelt. Dus lekker eten, fotootje delen op facebook of Instagram (en ons even taggen!) en kans maken op nog meer eerlijk en lekker eten. Prima deal, toch?

Moederdag

In deze bijzondere tijden gaan we ook van Moederdag gewoon een klein feestje maken. Want tja. Dat verdienen moeders nu eenmaal. En dus hebben we bij Pakhuis & Van Buuren een heuse Moederdag Box samengesteld. En ja: er is ook een Kids Box! Om het feestje compleet te maken.

Bekijk de inhoud van de box via deze link: https://www.pakhuisleiden.nl/wp-content/uploads/2020/05/pakhuis_buuren_moederdag.pdf

Ook jouw mama verrassen met Moederdag? Bestel de feestelijke pakketten dan per mail op info@grandcafevanbuuren.nl of telefonisch. Dagelijks vanaf 16.00 uur op 071 8894077. De boxen zijn vervolgens af te halen op 9 en 10 mei, of worden op zondag 10 mei bezorgd door onze eigen Rebel-fietskoeriers.

Buddhas

Simpelweg blijven genieten van de échte Thaise keuken was nog nooit zo eenvoudig. Want bij Buddhas kun je afhalen, bestellen via Deliveroo of onze eigen bezorgservice inschakelen om jouw tafel vol authentiek Thais te laten zetten. Hoe dat werkt? Bel vanaf 15.00 uur jouw bestelling door op 071 5140047 en spreek een bezorgtijd af. Da’s eenvoudig, he?

Zie hier de menukaart: https://www.buddhas.nl/bezorgen-en-afhalen/

Nog leuker: van maandag tot en met donderdag kun je extra voordelig genieten van Phad Thai of Thaise Nasi. In combinatie met een ijskoud Singha-biertje of een verstandige 0.0, voor slechts 15 euro per persoon. Thuisbezorgd en wel.

Aperitivo

Omdat we overspoeld werden met vriendelijke verzoekjes is nu ook de Taste of Aperitivo beschikbaar via onze Take Away& Delivery shop. Zodat je thuis kunt genieten van dat beroemde tafeltje vol gezelligheid. Genieten van 9 heerlijke Italiaanse gerechtjes én een pizza of pasta naar keuze voor slechts 19.50 per persoon. Bovendien geven we bij elke Taste, pizza of pasta die je bij ons af komt halen, een stuk citroentaart van het huis. Gewoon. Omdat-ie zo lekker is.

Zie hier de menukaart: https://www.aperitivoleiden.nl/bezorgen-en-afhalen/

Take Care & Stay Safe!!!

Redactie
Redactie
De voetbalsite van Leiden en omgeving. Actueel en betrouwbaar.

Must Read