zaterdag, april 20, 2024
HomeVoetbalnieuws-leidenZet jij jouw kind in het zonnetje?

Zet jij jouw kind in het zonnetje?

-

Door de corona maatregelen kunnen er helaas geen toernooien of wedstrijdjes worden gespeeld, wat vooral voor de kinderen erg jammer is. Ze doen ontzettend hun best in deze moeilijke tijd, dus hoe leuk zou het zijn om ze tóch in het zonnetje te kunnen zetten en het seizoen alsnog mooi af te sluiten?

Onderstaand ziet u enkele voorbeelden van bekertjes, vanaf 6,50 per stuk. Uiteraard zijn er ook andere opties en keuzes, kijk hiervoor op https://www.scheffersportprijzen.nl

Wij zijn ook telefonisch bereikbaar voor uw vragen (071-5144266). Als geste krijgt u het logootje van bijvoorbeeld de vereniging van ons gratis als afbeelding op de beker.


Met uw bestelling maakt u niet alleen de kinderen blij, maar u steunt ook de lokale ondernemer in deze moeilijke tijd. Daar zijn wij u zeer dankbaar voor.

In verband met de coronacrisis zijn wij momenteel geopend van dinsdag tot en met vrijdag van 11 tot 14 uur, maar we zijn altijd telefonisch en per mail te benaderen en reageren net zo snel als u van ons gewend bent.

Met sportieve groet,
Jim en Mary Scheffer
Buiten onze openingstijden werken we met persoonlijke afspraken. Wil jij langskomen buiten de openingstijden? Bel ons dan op 071-5144266.

https://www.scheffersportprijzen.nl

Scheffer Sportprijzen

Levendaal 61
Leiden, ZH 2311 JE

Redactie
Redactie
De voetbalsite van Leiden en omgeving. Actueel en betrouwbaar.

Must Read