Dennis Hendriks maakte afgelopen seizoen de overstap van RKDEO naar FC Boshuizen en ondanks dat de doelman het prima naar zijn zin heeft, gaat hij toch weg bij de Leidse ploeg.

Dennis, je gaat FC Boshuizen verlaten na dit seizoen. Waarom ga je weer weg?

,,Dit seizoen draai ik heel lekker, kan verlengen maar de tijd ontbreekt om het hele land door te reizen op de zondagen terwijl mijn kids thuis zitten. Dus dit was een mooi laatste kunstje op niveau. Ik wil nog wel blijven keepen maar op de zaterdag en dan ergens dichtbij.”

Hoe bevalt het bij FC Boshuizen? 

,,FC Boshuizen is echt een onwijs fijne hechte club, niet groot qua omvang, maar er zijn hele lieve trouwe mensen binnen de club die als vrijwilligers er werkelijk alles doen om je er gewaardeerd te laten voelen en deze mensen staan altijd voor je klaar.”

Je gaat bij FC Boshuizen weg door de voordeur dus?

,,Jazeker, ik kan er altijd terugkeren in de vorm van als keeperstrainer of toegevoegd worden aan de staf als ik dat zou willen. Maar ik denk dat het goed is om een stap terug te doen in niveau. Nu neem ik nog afscheid op een goed niveau. Wie weet hoe dat volgend seizoen is. Ik zou het heel erg vinden als mijn vrienden om mij heen zeggen: Den, je bent eigenlijk net een jaar te lang door gegaan op dat niveau. Nu ben ik dat moment voor en kan ik met mijn ervaring en lichamelijke fitheid wellicht nog iets bijdragen aan een zaterdagteam. Want dat heeft mijn voorkeur wel. Lekker op de zaterdag voetballen, zodat ik op zondag vrij ben met mijn gezin om te doen wat ik wil. En daarnaast zie ik mijn vrienden vaker. Want die spelen allemaal op zaterdag. Dus dan kan je lekker daarna een drankje doen met elkaar.”

Weet je al wat je gaat doen?

,,Nou ik ben er nog niet uit wat ik ga doen. Ik ben nog fit genoeg, speel wekelijks op 1e klasse niveau, maar lekker op de zaterdag ballen en aansluiten bij een ploeg waar het net zo gezellig is als bij FC Boshuizen heeft mijn voorkeur.”

Bron: Haagsamateurvoetbal.nl

1 REACTIE

  1. Mooi stukje.! Er ontbrekt alleen: en jeuk op een plek waar je armen tekort voor zijn, mr. Dirkse!

Comments are closed.