Hoofdklasse A- FC Rijnvogels staat op de kaart. In de seizoensouverture van de Katwijkers werd Poortugaal, vorig seizoen nog eersteklasser, met 3-0 verslagen. Halverwege was er nog niet gescoord, maar na de rust werden de kansen wel benut. Zo kon Arie de Vreugd de eerste treffer van het seizoen maken na een door de doelman geloste bal op een vrije trap van Jaap van Duijn. De net ingevallen vleugelspeler stond ook aan de basis van het tweede doelpunt. Andermaal was een door hem genomen vrije trap de doelman van de gasten te machtig. Maarten Reyneveld profiteerde dankbaar. In de slotfase bekroonde de invaller zijn sterke optreden met een treffer via een strafschop.

Remco Mentink was er bij namens Leidenamateurvoetbal en maakte diverse podcasts middels een samenvatting van de wedstrijd en interviews met Thomas Duivenvoorden, Julian Dobbe en Jaap van Duijn. De vraaggesprekken zijn hier te beluisteren:

Onze bevlogen verslaggever liet het hier niet bij. Ook Niek Jan van Kesteren, ooit voorzitter van de club, kwam aan het woord. En dat niet voor niets, beluister hier het interview: