De technische commissie van FC Rijnvogels is blij en verheugd te melden dat Thomas Duivenvoorden ook volgend seizoen de trainer is bij ons vlaggenschip. De 34-jarige oefenmeester streek deze zomer neer op De Kooltuin en kent een goede start van het seizoen met fris en aanvallend voetbal.

Ondanks dat het COVID-19 virus een groot stempel drukt op dit seizoen heeft ons vlaggenschip snel kleur op de wangen gekregen en staat er een mooi collectief. Na vijf speelrondes staat FC Rijnvogels slechts drie punten achter op koploper FC ’s Gravenzande, met ook nog een wedstrijd minder gespeeld. Maar bovenal doet de ploeg aan klantenbinding door aantrekkelijk en avontuurlijk voetbal op de mat te leggen. De hoofdtrainer heeft daar met zijn visie en werkwijze een groot aandeel in en FC Rijnvogels is dan ook erg blij dat het al vroeg in het seizoen tot contractverlenging is gekomen.

We feliciteren Thomas met zijn contractverlenging en wensen hem voor zowel dit seizoen als het volgende veel plezier en succes toe bij onze mooie vereniging.

Technische commissie FC Rijnvogels