HomeOverigOefenwedstrijdenZege voor Valken'68 in laatste oefenbeurt

Zege voor Valken’68 in laatste oefenbeurt

-

Valken’68 zou in eerste instantie tegen Teylingen spelen, maar door personele problemen aan de Sassenheimse kant kon deze wedstrijd niet doorgaan. Gelukkig waren de reserves van Rijnsburgse Boys bereid om naar sportpark ‘t Duyfrak te komen.

De Valkenburgers hadden moeite met elkaar te vinden en ook organisatorisch stond het niet altijd even goed. Wat zeker ook de verdienste was van Rijnsburgse Boys dat elkaar net wat beter wist te vinden en er fel bovenop zat. Bij rust stond het 1-1. Na een 0-1 achterstand schoot Gert Ravensbergen de gelijkmaker binnen.

Na rust speelden ook de omstandigheden flink mee en begon het steeds harder te waaien. Wederom hetzelfde beeld. Een fel attaquerend Rijnsburgse Boys zonder overigens veel grote kansen te creëren. Halverwege de tweede helft ging de wind en ook de Rijnsburgse storm wat liggen en kwamen de Valkenburgers beter in het spel.  Een schot van Marc Langeveld werd in de rebound binnengewerkt door wederom Ravensbergen en een kopbal van Mattijs de Mooij op de lat werd door dezelfde speler ook simpel binnengeschoten. De penalty in blessuretijd voor Rijnsburgse Boys was er één voor de statistieken.

Derhalve een 3-2 overwinning en al met al een leerzame avond voor de Valkenburgers. Zaterdag wacht de eerst (beker)pot om het “echie” tegen Foreholte.