dinsdag, april 23, 2024
HomeZaterdag3e Divisie, hoofdklasse en eerste klasseVoorbeschouwing Hoofdklasse A: FC Rijnvogels op bezoek bij koploper

Voorbeschouwing Hoofdklasse A: FC Rijnvogels op bezoek bij koploper

-

FC’s-Gravenzande- FC Rijnvogels

De ploeg uit het Westland, dat gastheer is van de Katwijkers, kent een voortvarend begin van het seizoen. Samen met Achilles Veen deelt het de koppositie en speelde pas een keer gelijk. Dat was j.l. zaterdag bij ARC, het bleef bij een doelpuntloze score. Het kan verkeren want toen de coronacrisis uitbrak vocht het team nog tegen degradatie. Nu dus een heel andere wereld voor de fusieclub dat kan bogen op fraaie cijfers: 13  punten uit 5 wedstrijden en de productie bedroeg 14 treffers en de defensie liet zich slechts 2 keer passeren. Een mooi tussenrapport dus.

Voor de mannen van trainer Thomas Duivenvoorden de wetenschap om in het sportpark aan de Koningin Julianalaan een flinke opdracht tegemoet te zien. De laatste seizoenen wisten de Vogels daar aardige resultaten te boeken en waarom zou dit ook nu niet kunnen? De onnodige nederlaag tegen Jodan Boys moet achter de rug worden gelaten en de ontmoeting met de medekoploper kan weer een aardige graadmeter zijn voor het Kooltuinteam. Blijft het na zaterdag meedraaien in de kopgroep?

Note redactie: komende donderdagochtend volgt een verslag van het treffen tussen FC Rijnvogels en UNA (in kader van de KNVB Beker)!

Piet van Kampen
Piet van Kampen
Verslaggeving, fotografie, interviews, FC Rijnvogels, sinds 2012 vast gezicht in redactieteam. Hem is nooit iets teveel, piet@leidenamateurvoetbal.nl

Must Read