Nu de bal weer rolt (de eerste 1,5-meter training van A.S.C. 1 & 2 zit erop) werken we naar afronding van dit bijzondere seizoen toe. En natuurlijk kijken we ook alvast vooruit. De selectie van volgend seizoen is rond, de kern van onze selectie blijft, jeugdige talenten stromen door en er sluiten een aantal talentvolle spelers aan. In dit bericht aandacht voor twee spelers die aansluiten met in hun goed gevulde voetbalrugzak passie, strijd en balkan-techniek.

Miro Acimovic

Miro is opgegroeid in Sassenheim en heeft familieroots in Bosnië. Hij studeert momenteel om haptonoom te worden en combineert dit met zijn werk binnen een sociaal wijkteam. Voetballend heeft hij over het gras bij Ter Leede, Teylingen en FC Boshuizen geraasd. Hij maakt de overstap naar ASC omdat hij graag in een eerste team wil spelen. Zijn favoriete speler is Zlaten en favoriete ploeg Feyenoord. Zijn oud-ploeggenoten vergelijken hem met Dirk Kuyt in zijn Liverpool tijd: strijder aan de flank. Het best bewaarde Acimovic-familiegeheim, Miro is beter dan Milenko (o.a. OSC Lille en Austria Wien). De komst van Miro betekent ook een extra ASC-supporter, want zijn opa woont om de hoek van Sportpark Overveer.

Noah Voinov

Noah is opgegroeid in Hoofddorp en heeft een periode in Slovenië gewoond. Momenteel studeert hij Aviation en is op weg om piloot te worden. Noah is een type Zlatan, spits, sterk, scorend vermogen en technisch. Hij maakt de overstap van FC Boshuizen omdat hij graag in een eerste elftal wil spelen en natuurlijk vanwege het schitterende rood-zwart van ASC. Eerder speelde Noah hij bij Olimpija Ljubljana en Hoofddorp. Favoriete club is Ajax en speler natuurlijk Zlatan. Oegstgeest welcome to Noah…

Miro en Noah welkom bij ASC!

TC ASC