HomeDerde klasseASCStijgende lijn waarneembaar bij wel verliezend ASC

Stijgende lijn waarneembaar bij wel verliezend ASC

-

Districtsbeker, groep I- ASC heeft ook de tweede wedstrijd in dit toernooi verliezend afgesloten. Eerder was de ploeg van Jesper Neuteboom tamelijk kansloos tegen VELO, maar nu kon de ploeg uit Oegstgeest zeker mee met Concordia. Toch rolde er een 2-0 nederlaag uit in Delft.

De trainer over de ontmoeting met de competitiegenoot. ,,Een gelijkopgaande eerste helft met twee voetballende ploegen. Wij kregen de eerste grote mogelijkheid, maar die konden we niet benutten. Een onoplettendheid achterin zorgde voor de 1-0 tussenstand halverwege. De tweede helft was redelijk overeenkomstig, hoewel we meer balbezit kregen en overwicht. Combinerend ging het redelijk, maar de laatste pass was onzorgvuldig. Er kwamen kansen op de 1-1, maar die viel maar niet. De 2-0 kwam tien minuten voor tijd voort uit een lange bal naar voren. Daar zat wel een luchtje aan van buitenspel. Jammer van de nederlaag, maar ik zie een stijgende lijn. We worden completer en fitter. Komende dinsdag willen we deze lijn doortrekken in een oefenpot tegen Kagia. Daarna nog CION voor de beker en dan is het zo ver en moeten we er staan.”